Всі категорії
Додати товар

Набір очищуючих кисневих масок su:m37° bright award bubble-de mask spesial set

1890 грн
Опис

У складі набору:

1. Su:m37° Bright Award Bubble-De Mask 100мл
Киснева маска для глибокого очищення з ефектом освітлення. Чудово пом'якшує шкіру. Склад на основі ферментованого інгредієнта для освітлення NAPS (N-AcethylPhytosphingosine), гіалуронової кислоти та потужного антиоксиданту з ягід Асаї, дає можливість отримати свіжу, сяйну шкіру. Екстракт портулаку пом'якшує шкіру, а бульбашки кисню очищають пори від бруду та жиру, роблячи шкіру бездоганною.
Три ефекти маски: освітлення, глибоке чищення пор, вирівнювання тону шкіри. Бульбашки кисню проникають у шкіру, витягають забруднювальні речовини, які є в глибині пор, у такий спосіб відбувається детоксикація шкіри.
N-ацетил-Phytosphingosine гальмує виробництво меланіну та зменшує вже наявну його кількість, має освітлювальний ефект, водночас абсолютно не має токсичного ефекту, на відміну від гідрохінону. Крім того, цей інгредієнт має протизапальну дію.

2. Su:m37° Bright Award Bubble-De Mask Black 50мл

Киснева маска  SU:M37 Bright Award Bubble-De Mask Black — м'яка, ніжна, чорна піняча детокс — маска  для глибокого очищення пір, позбавлення чорних цяток і бруду з вирівнювальним тон і омолоджувальним ефектом.
Чорна бульбашкова маска має поліпшену формулу Sebum Controlling (4-in-1) ще краще очищаючи пори та контролюючи сальні залози. Black ComplexTM і кисневі бульбашки дуже глибоко та ніжно очищають пори, водночас зволожуючи та заспокоюючи шкіру.
Містить бамбукове вугілля для поглинання забруднень із пор і контролю надлишку шкірного себуму. Екстракт чорної кіноа  і чорного чаю пом'якшує й заспокоює кожу у разі глибокого очищення. Чорна маска Su:m37 освітлює нерівний тон обличчя та згладжує суху шкіру. 

Дія:
Очищення пор, усунення чорних цяток, детоксикація шкіри;
Насичення шкіри киснем;
Вирівнювання тону обличчя;
Пом'якшення шкіри.

Склад: кисневий комплекс, Black ComplexTM, бамбукове вугілля, екстракт чорного чаю, екстракт чорної кіноа, екстракт ягід акаї. Унікальний склад маски Su:m37 допомагає швидко й ефективно впоратися з проблемами шкіри: Бамбукове вугілля як губка поглинає бруд з пор і контролює надлишок шкірного себуму; Молекули кисню очищають пори від шкірного сала, бруду та жиру, даючи змогу порам дихати й роблять шкіру свіжою гладкою та сяйливою. Відбувається детоксикація шкіри;
Екстракт чорного чаю заспокоює шкіру та вирівнює тон;
Екстракт чорної кіноа, рідкісної зернової культури, що росте на схилах Анд, має у своєму складі величезну кількість білків і амінокислот, лізину, і вітамінів групи B. Цей екстракт за своїм складом дуже наближений до складу молока, тільки чорного кольору та має заспокійливий, пом'якшувальний, поживний вплив на шкіру;
Екстракт цілющих ягід Акаї є потужним антиоксидантом і захищає шкіру від шкідливих речовин.
Спеціальний компонент  NAPS (N-Acethyl-Phytosphingosine) допомагає освітлити шкіру та вирівняти тон.
Всі компоненти допомагають домогтися приголомшливого ефекту: сяйна, пружна, свіжа, гладка шкіра вже за 10 хвилин!

Регулярне використання маски запобігає та зменшує пігментацію, раннє старіння. Робить шкіру молодою та сяючою.

Спосіб застосування

Після вмивання натисніть кілька разів на кришечку, щоб витягти достатню кількість засобу. Нанесіть на обличчя рівномірним шаром, товщиною приблизно 2 мм, уникаючи шкіри під очима та навколо рота. Секунд через 30 засіб почне пузиритися на шкіру. Залишіть її на обличчі на 20 хвилин для максимального впливу та насичення шкіри киснем. Потім змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?