Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска з вітамінним комплексом medi-peel derma maison toning active facial mask

84 грн
Опис

Тонізуюча тканинна маска з вітамінним комплексом Medi-Peel Derma Maison Toning Active Facial Mask освітлює та вирівнює тон обличчя, усуває тьмяність та надає шкірі красивого сяйва. Зміцнює захисний бар'єр, нейтралізує вплив вільних радикалів та ультрафіолету, запобігає ранньому старінню шкіри.
Маска в короткий термін знімає сліди втоми та освіжає колір обличчя. Насичує клітини вологою та поживними речовинами, прискорює процеси загоєння та оновлення, підтримує високий рівень зволоженості протягом дня. Має антиоксидантну дію, уповільнює окислювальні процеси.
Тканинна основа маска складається з міцного гіпоалергенного матеріалу TENCEL, який одержують із деревини евкаліпта. Маска рясно просочена вітамінною есенцією, щільно прилягає до шкіри, підвищуючи засвоюваність корисних речовин.

Основні діючі інгредієнти:
Глутатіон - потужний антиоксидант, активно відновлює тканини, стимулює процеси загоєння та оновлення. Уповільнює процеси старіння, тонізує, вирівнює тон та усуває почервоніння, відбілює пігментацію.
Ідебенон - найпотужніший антиоксидант, синтетичний аналог коензиму Q10. Завдяки своїй захисній та антиоксидантній дії уповільнює процеси старіння та відновлює пошкоджені клітини епідермісу.
Різномолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаровуватися.
Стабільна форма вітаміну C має протизапальну дію, нормалізує стан шкіри, стимулює утворення колагену, освітлює пігментні плями.
Ніацинамід збільшує синтез керамідів, усуває сухість, стягнутість та лущення. Уповільнює доставку меланіну до епідермісу, запобігає утворенню пігментних плям. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену та підвищенню щільності шкіри.
Пальмітоїл Пентапептид-4 стимулює синтез колагену та еластину, скорочує глибину зморшок.
Підходить для всіх типів шкіри.

Нанесіть маску на очищену і тонізовану шкіру, залиште на 10-20 хвилин, видаліть лист і м'яко вбийте залишки есенції в шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?