Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна нічна маска для обличчя laneige water sleeping mask ex 70 ml

1050 грн
Опис

Laneige Water Sleeping Mask EX — зволожувальна нічна маска з оновленим складом: з формулою Sleeping MicrobiomeTM та комплексом пробіотиків. Сприяє підтримці здоров'я мікробіому шкіри, інтенсивно зволожує, зміцнює захисний шар, відновлює гідробаланс баланс шкіри, активізує процеси регенерації та життєдіяльності, підвищує тонус, пружність, надає яскравого тону та здорового кольору. особі повертає шкірі гладкість і шовковистість, під час нічного сну. Маска помітно покращує текстуру шкіри, знімає набряклість.

✅ Маска легка, гелева текстура, неймовірно приємна. Підійде для всіх типів шкіри.

Склад:
— Sleeping Micro BiomeTM — відновлює баланс шкіри, порушений зовнішніми агресорами, як-от забруднення, ультрафіолетові промені та навіть нерегулярний режим сну, які можуть порушити мікробіом нашої шкіри.
- Лізат лактобактерій — містить пептиди, амінокислоти, полісахариди, жирні кислоти, вітаміни групи B, вітаміни С, PP, фолієва кислота. Лізат інтенсивно зволожує, відновлює баланс шкіри, захищає від шкідливих мікроорганізмів, підвищує місцевий імунітет, посилює захисні властивості шкіри.
- Іонізована мінеральна вода — зволожує й тонізує шкіру, відновлює її життєві сили, збагачує мінералами та вітамінами. Вона усуває тьмяність і в'ялість, покращує колір обличчя, надає йому свіжий і сяйливий вигляд. Цинк, марганець, магній, натрій, кальцій і калій у її складі, зміцнюють природний бар'єр шкіри та перешкоджають випаровуванню вологи.
- Сквалан — натуральний комплект, властивий нашій шкірі. він живить і пом'якшує епідерміс, відновлює природний гідроліпідний бар'єр, має протизапальні та ранозагоювальні властивості, заспокоює подразнення й надійно захищає шкіру від вільних радикалів, що призводять до старіння. Сквалан підвищує імунітет у клітинах, стимулюючи синтез антитіл, зміцнює захисний шар шкіри, працює на шкірі подібно до непомітного щита, відбиваючи агресивні атаки довкілля.
- Гіалуронова кислота — регулює вміст води в міжклітинному просторі, вона притягує та зв'язує воду в клітинах шкіри, запобігаючи її зневодненню, забезпечує нормальну життєдіяльність клітин. Вона посилює метаболізм клітин, прискорюється синтез колагену й еластину, завдяки чому шкірний покрив залишається пружним і підтягнутим. Також гіалуронова кислота прискорює загоєння різних шкірних пошкоджень, запалень після тривалого перебування на відкритому сонці.
- Рослинні екстракти, бета-глюкан і вітамін С — зволожують, притягують і утримують вологу в клітинах шкіри, стимулюють імунітет, а також надають антиоксидантний захист.

➡ Нанести маску на очищену шкіру обличчя за 30 хвилин до сну, вранці змити теплою водою. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

✨ 70 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
  • 10мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?