Всі категорії
Додати товар

Універсальна заспокійлива маска renew пасифлора для будь-якого типу шкіри

647 грн
Опис

Універсальна заспокійлива маска Renew Пасифлора для будь-якого типу шкіри
Унікальна ніжна маска щільної кремової текстури заспокоює, живить та зволожує шкіру будь-якого типу. Збагачена заспокійливими компонентами, вона широко використовується після пілінгів та інших косметичних процедур для зняття почервоніння і нормалізації кольору шкіри, вирівнювання її рельєфу.
Завдяки ніжному аромату пасифлори препарат робить шкіру гладенькою та пахучою. Використання маски в охолодженому вигляді, посилює її здатність заспокоювати розширені судини та ефективно бореться з куперозом. Може використовуватись як маска краси для всіх типів шкіри в широкому спектрі косметичних процедур.
ЗАСТОСУВАННЯ: нанести маску середнім шаром на суху, попередньо очищену шкіру обличчя і залишити на 15- 20 хвилин. Змити теплою водою. Використовувати за потребою (можна й щоденно). В поєднанні з Алоевенд гелем в пропорції 1:1 - ніжна емульсія для масажу (25-30 хв. ковзання). Може використовуватися під альгінатну маску, в тому числі для живлення і зволоження губ.

Ціна вказана за розпив маски об`ємом 50 мл. Можна також замовити інший об´єм або придбати маску від виробника об´ємами 70 мл та 250 мл. на офіційному сайті skinon крапка com крапка ua ви вводите мій 00721 для реєстрації на сайті і ви ще додатково отримаєте знижку - 20%.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
  • 250мл
  • Інший
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?