Всі категорії
Додати товар

Професійні патчі dr.hedison vital energу з волюфіліном і пептидами для регенерації та...

690 грн
Опис

🔺60 шт
😍Професійні патчі Dr.Hedison Vital Energу з волюфіліном і пептидами для регенерації та освітлення шкіри навколо очей

🔺Еслі ви втомилися прокидатися в образі панди з темними колами під очима, страждати від сухості і дрібних мімічних зморшок - зверніть увагу на нову гів Dr. Hedison!

❗️Головна «фішка» цих патчів в ефективному освітленні темних кіл під очима і боротьбі з пігментацією.

🔸У складі:
🔸Болюфілін підвищує еластичність і пружність шкіри за рахунок поліпшення мікроциркуляції крові. Глибоко проникає в шари шкіри і запускає процедури омоложення клітин, чим забезпечує ефект ліпофілінгу.

🔸Пептидний комплекс з оліго- і гексапептидів - це білкові молекули, які після проникнення в глибокі шари дерми активізують цитози. кологону, еластину і гіалуронової кислоти, відповідають за накопичувальний ліфтинг-ефект і боротьбу з ознаками старіння

🔸 Лецитин блокує вільні радикали і пом'якшує епідерміс.

🔸Tocopherol - Токоферол (вітамін E) один з найсильніших антиоксидантів, прискорює процедури регенерації і заміщає старіння.

🔸Niacinamide - Хікотінамід (вітамін PP) проникає глибоко в шкіру і стимулює оновлення клітин, освітлює пігментні плями і покращує мікроциркуляцію.

🔸Haтуpальні екстракти рaстень (м'яти, памашки, позмарина і лаванди) заспокоюють і освітлюють роздражнену шкіру. А також виявляють тонізуючу дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?