Всі категорії
Додати товар

Маска-гідрогель ліфтинг ефект white mandarin choice

106 грн -11% 95 грн
Опис

Для всіх типів шкіри
Маска є альтернативою пластичним операціям і косметичним процедурам, спрямованим на підтяжку зрілої шкіри. Візуально зменшує біологічний вік шкіри, моделює овал обличчя, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує помітний і тривалий ліфтинг-ефект.

Маска-гідрогель «Ліфтинг-ефект»:
✓ ефективно підвищує рівень зволоження епідермісу
✓ активні інгредієнти в складі протидіють передчасному старінню шкіри, яке спричиняється забрудненням та впливом інших несприятливих факторів зовнішнього середовища
✓ чинить комплексну дію на шкіру: тонізує, освіжає, глибоко зволожує
✓ надає пружності та підвищує еластичність шкіри
✓ звужує пори та повертає шкірі здоровий сяючий вигляд.

Переваги:

- У Масці-гідрогелі «Ліфтинг ефект» White Mandarin відсутні Мінеральна олія (Mineral Oil – інгредієнт, що отримується з нафти) або її похідні Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, котрі сповільнюють зростання та розвиток клітин, призводять до зневоднення та раннього старіння шкіри. Замість цих компонентів ми використовуємо натуральні речовини, що здатні створювати гель: ксантанова камідь, коньяк маннан, екстракти водоростей, які дуже добре зволожують, відновлюють та омолоджують шкіру.
-Маска не містить зволожувачів з продуктів нафтохімії (PEG, PPG, BG, Laureths, Ceteareths, Glycerin) та силіконів (Dimethicone, Cyclopentasiloxane), котрі, навіть у невеликої концентрації, являються одними з основних подразників для шкіри. На відміну від натуральних компонентів, вони порушують природні обмінні процеси і гідроліпідний баланс шкіри. Рослини для екстрактів вирощуються згідно з вимогами органічного землеробства (без використання хімічних добрив чи пестицидів, мають сертифікат «Органік») або ж у дикій природі в екологічно чистих регіонах.
- У Масці-гідрогелі «Ліфтинг ефект» White Mandarin відсутні штучні барвники та ароматизатори, багато з яких є токсичними для організму людини і можуть викликати алергію. Замість ароматизаторів ми використовуємо композицію з натуральних запашних вод, котрі є джерелом корисних речовин, необхідних для ефективного живлення і зволоження шкіри.
Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ECOCERT та дозволений у виробництві органічної косметики.

Склад дивитися на фото2

Спосіб застосування:

Розподіліть вміст одного саше рівномірно товщиною в 1-2 мм на очищену шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте залишки маски. Використовувати 1-2 рази на тиждень. Комбінуйте маску-гідрогель "Ліфтинг ефект" з іншими масками для обличчя від White Mandarin. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?