Всі категорії
Додати товар

Відбілююча крем-маска white mandarin choice

100 грн
Опис

Для всіх типів шкіри
Відбілююча крем-маска має новаторську формулу та збагачена екстрактами морських водоростей спіруліни, ламінарії, фукуса та екстрактами трав. Маска вирівнює тон шкіри, миттєво відновлює здоровий колір, освітлює і інтенсивно зволожує. Після першого застосування шкіра стає світлішою і сяючою.

Відбіліюча крем-маска:
✓ Стабілізує меланоцит, покращує баланс пігменту не через його знебарвлення, а завдяки безпосередньому впливу на клітини, що утворюють його. В результаті - меланін розподіляється рівномірно та зменшуються прояви пігментації
✓ Крем-маски усуває подразнення і запобігає появі пігментних плям
✓ Миттєво заспокоює та розгладжує зневоднену і суху шкіру
✓ Живить і додає пружність.

Склад дивитися на фото2
Діючі компоненти:
- Екстракт кори білої верби містить саліцилову кислоту, яка сприяє більш швидкому відлущуванню відмерлих клітин, що допомагає шкірі швидше оновлюватися. Надає шкірі доглянутого вигляду за рахунок нормалізації саловиділення.

- Екстракт мучниці містить арбутін, який дуже добре вибілює шкіру завдяки тому, що він перешкоджає вироблянню меланіну. Виключно благотворно діє на шкіру, нормалізує усі її функції та якісно очищує шкірні пори.

- Екстракт томату ефективно відлущує відмерлі клітини, блокує дію вільних радикалів, гальмуючи старіння шкіри та розгладжуючи зморшки. Подовжує юність вашої шкіри, чудово вибілює та оновлює її.

- Гама-орізанол, окрім відмінної вибілюючої дії, здатен запобігати появі нових пігментних плям та гальмувати процеси старіння шкіри. Допомагає відновлюванню й оздоровленню шкіри, захищає від фотостаріння.

Спосіб застосування:

Розподіліть вміст одного саше рівномірно товщиною в 1-2 мм на очищену шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте залишки маски. Використовувати 1-2 рази на тиждень. Комбінуйте відбілюючу крем-маску з іншими масками для обличчя від White Mandarin. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ та шкіру навколо очей.

Відправка 1-2 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?