Всі категорії
Додати товар

Маска-плівка для глибокого очищення пор purederm pore clean charcoal

175 грн
Опис

Об'єм 100 мл Країна виробник Південна Корея

Термін придатності до серпня 2025

Унікальна за своєю дією й ефективністю в очищенні шкіри маска Purederm Pore Clean Charcoal Peel-off mask здатна всього за одну процедуру якісно очистити пори від глибоких забруднень. Маска позбавляє чорних цяток, регулює роботу сальних залоз, усуває запалення й почервоніння, заспокоює, помітно звужує пори та вирівнює поверхню епідермісу.

Порошок деревного вугілля усуває кератинові корки в порах, підтягує їх, природно знижує виділення себуму та ризик утворення запалень, відлущує відмерлі клітини з поверхні шкіри, виводить із клітин токсини та інші наслідки руйнівної дії довкілля, не пошкоджуючи здоровий шар шкіри.

Екстракти чорного рису, кунжуту та бобів насичують шкіру вологою, живлять, м'яко освітлюють і вирівнюють її тон, надають гладкість, однорідність рельєфу, оксамитову ніжність, тривалу свіжість і чистоту, зменшують вираженість вікових ознак і уповільнюють процеси старіння.

Екстракти цитрусів тонізують шкіру, надають їй яскравості, випромінюють загальний вигляд, дбайливо вибілюють пігментацію, мають антиоксидантну дію, підсилюють обмінні процеси та мікроциркуляцію, зменшують розміри та крихкість пор

Комплекс із 16 замінних і незамінних амінокислот у синергічній взаємодії з рослинними екстрактами та полісахаридами інтенсивно зволожує шкіру, наповнює її всіма необхідними для нормального функціонування вітамінами, мінералами, протеїнами, відновлює й надовго зберігає пружність, еластичність, молодість і здоров'я шкіри.

Під час використання маски поліпшується кровопостачання в дрібних капілярах шкірного покриву, завдяки чому поліпшується колір обличчя, шкіра стає гладкою і м'якою.

Спосіб застосування: Нанести маску тонким шаром на обличчя, очищене від косметики, уникаючи зони навколо очей і губ. Через 15 хв акуратно зняти маску рухом знизу-вгору.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?