Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі

195 грн
Опис

💜SersanLove Lavender – гідрогелеві патчі, які насичують шкіру корисними компонентами та вітамінами. Лаванда знімає почервоніння, запалення та лущення шкіри. До складу входять 6 цілющих трав, які знімають набряки та покращують колір шкіри (зелений чай, квітка ромашки, розмарин, ячмінь, меліса, м'ята).

🌱Sersanlove Green Eye Mask - екстракт зеленого чаю уповільнює процеси старіння, створює швидкий ліфтинг-ефект, стимулює вироблення колагену та підвищує пружність шкіри. Покращує мікроциркуляцію та регенерацію, а також захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання.

🌸Sersanlove Roselle Gel Eye Mask - екстракт квіток гібіскуса чудово тонізує та зволожує шкіру, сприяє зміцненню судин. Має сильні антиоксидантні та регенеруючі властивості. Нормалізує обмінні процеси у клітинах, стимулює синтез колагену, надаючи омолоджуючий ефект.

🥑Патчі для очей Sersanlove Avokado з екстрактом авокадо,усуває темні кола та мішки під очима;пом'якшує й розгладжує поверхню;має ранозагоювальні властивості;запобігає передчасному старінню

🌹Патчі для очей Sadoer Eye Mask з екстрактом троянди мають зволожувальну та освітлювальну дію, усувають ознаки втоми та знімають набряклість,прибирають темні кола.

Ціна:195грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
irinkacjoma
irinkacjoma
Київ
12% виконаних замовлень
Була

Схожі товари