Всі категорії
Додати товар

Очисна киснева маска для обличчя з екстрактом огірка

125 грн
Опис

Киснева маска для обличчя з екстрактом огірка допоможе не тільки очистити шкіру та пори, але й зволожити шкіру, вирівнює її колір, зменшити невеликі мімічні та вікові зморшки, зменшити почервоніння і висип на обличчі.

Активні компоненти: огірок, центела азійська, ромашка, рейнурія японська, камелія, лакриця.

Переваги використання.

Очищення. Засіб нормалізує роботу сальних залоз, матує; очищає і звужує пори, надає легкого ефекту пілінгу. Маска має антибактеріальну дію, вбиває бактерії, що викликають висип і акне; заспокоює запалення й почервоніння.

Зволоження. Маска не тільки зволожує дерму, але й запобігає випаровуванню вологи з поверхні шкіри, прибираючи лущення, відчуття стягнення та сухості. Екстракт центелів глибоко живить дерму, робить обличчя гладким і ніжним. Маска теж тонізує й освіжає шкіру.

Вибілювання шкіри. Киснева маска з огірком нормалізує вироблення меланіну, тому зменшує потемніння й пігментацію, зокрема вікову. Засіб освітлює та вирівнює колір обличчя.

Омолодження. Маска нормалізує синтез колагену й еластину, підвищує тургор дерми, зменшує зморшки та злами. Засіб також має антиоксидантну дію й запобігає передчасному старінню дерми.

Ретельне очищення — запорука краси та молодості шкіри! Про це знають фахівці бренда Sersanlove, які створили кисневу маску глибокого впливу.

Переваги продукту

Містить глину та натуральний екстракт огірка.

Ефективно видаляє глибокі забруднення, очищає пори, виводить токсини.

Має приємну желеподібну консистенцію, яка під час контакту з водою утворює бульбашки.

Підходить для всіх типів шкіри.

Зручна лопатка в комплекті робить нанесення засобу легким і комфортним.

Як діє?

Глиняна маска делікатно усуває ороговілий шар клітин, звужує пори та запобігає появі комедонів. Вона має заспокійливі, відновлювальні та пом'якшувальні властивості, надає обличчю еластичність, пружність і гладкість уже після першого застосування.

Б'юті- поради

Почніть процедуру очищення з використання гідрофільної оливи, пінки-мусу цього ж виробника. Щоб поліпшити ефект від маски, протріть обличчя зволожувальним тонером. Доповніть засіб пілінг-гелем, денним і нічним кремом для обличчя та шкіри навколо очей на основі натуральних рослинних екстрактів і гіалуронової кислоти. Не забувайте про обов'язковий захист від сонця перед виходом на вулицю.

Маску рекомендується наносити на вологу шкіру. Залиште маску на 10-20 хвилин після нанесення, потім змийте теплою водою, використовуючи спонж.

100 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?