Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска з екстрактом меду hchana honey natural skin care mask

30 грн
Опис

Медова маска глибоко живить, насичує шкіру, надаючи їй бархатистість. Чинить антисептичну дію, знімає роздратування і зменшує висипання. Відмінно очищає і звужує пори, регулює секрецію сальних залоз.
Склад:
• Мед - цей потужний засіб для проблемної і сухої шкіри. Глибоко живить шкіру, відновлюючи клітини в усіх шарах шкіри. Знімає лущення і почервоніння, лікує запалення і висипання. Звужує пори, завдяки чому шкіра виглядає свіжій і здоровою.
• Овес - зволожує і захищає шкіру від негативної дії довкілля. Результат: З першого застосування шкіра набуває красивого кольору, бархатиста на дотик і вид. Лущення і почервоніння, висипання і запалення стають менш помітними. Дрібні зморшки також вирівнюються.
Спосіб застосування: На суху і очищену шкіру нанесіть маску, розрівняйте її пальцями, щоб щільно прилягала до обличчя. Розслабтеся на 20 хвилин, поки маска діятиме. Після закінчення часу зніміть серветку, помасажуйте обличчя і змийте залишки теплою водою. Для завершення процедури нанесіть сироватку або крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Вид:
Кремова
Продавець
shoptime23
Shoptime
Болград
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?