Всі категорії
Додати товар

Маска бандаж rubelli

800 грн -1% 799 грн
Опис

Маска бандаж для корекції овал обличчя ліфтинг набір Корея Компанія RUBELLI (Південна Корея) та 2 тканинні маски з просоченням жироспалюючого активного складу
представляє унікальне рішення для тих, хто хоче підкоригувати овал обличчя або усунути друге підборіддя - набір "Beauty Face", розроблений спеціально, щоб захистити шкіру від провисання в нижній частині обличчя. Перешкоджає появі подвійного підборіддя та зменшує вже присутній. Коригує лінію шиї та збільшує тонус шкіри. Використовуйте нову тривимірну розробку в області ліфтінгу.
Наделастичний інноваційний бандаж з неопрену, який чудово облягає обличчя на всі 360 градусів та гарантує повне вбирання всіх активних інгредієнтів маски! Забезпечує ліфтинг-ефект завдяки своїй формі, що облягає нижню щелепу та завушини. 2 тканинні маски з просоченням жироспалюючого активного складу.
Маска забезпечує необхідними поживними речовинами, відновлює пошкоджені клітини, надає еластичність волокон на клітинному рівні, прискорює обмін речовин та мікроциркуляцію, спалює жир на підборідді та щоках. Щоденне використання маски допоможе зробити Вашу шкіру обличчя гладкою та підтягнутою. Есенція, якій просочена тканинна маска, містить комплекс компонентів, що омолоджують, які дозволяють поліпшити овал обличчя, повернути шкірі пружність.
Аденозин, коензим Q10, гіалуронова кислота, а також натуральні екстракти та олії активізують обмінні процеси, зволожують та живлять шкіру, підтягують її та роблять пружною. Аденозин – збільшує виробництво колагену та еластину у шкірі, високоефективний засіб для зменшення зморшок та розгладжування рельєфу шкіри.
Body Fit – забезпечує прумжність шкіри, відповідає за переродження жирової тканини у сполучну. Олія оливи - пом'якшує і живить шкіру, ефективно перешкоджає її старінню та в'яненню. Corum 9235 – здійснює підігрів шкіри під час процедури. Коензим Q10 - найпотужніший антиоксидант, що наповнює клітини шкіри життєвою енергією молодості, робить шкіру пружною та відновлює обмінні процеси у клітинах шкіри. Сприяє профілактиці старіння шкіри, прискорює регенерацію клітин, стимулює синтез колагену, запобігає руйнуванню еластинових волокон, розгладжує дрібні зморшки, допомагає зберігати пружність та гладкість шкіри.
Екстракт плюща – підвищує еластичність та пружність шкіри, вирівнює тон, захищає від впливів навколишнього середовища.
Екстракт гамамелісу - має найсильніший бактерицидний та антимікробний ефект.
Lipidure - унікальна речовина, яка глибоко захоплює шкіру та приховує випаровування вологи, а також відновлює шкіру та підвищує її захисні функції та загоює пошкодження.
Регулярне використання тканинних масок і маски-бандажу дозволить позбавитися другого підборіддя (або запобігти його появі), чітко описати контур обличчя, зробити його більш витонченим. Маска-бандаж має м'який та комфортний дизайн, що робить її використання приємним. Спосіб застосування: Нанести тканинну маску на область підборіддя та щік, закріпити бандаж за допомогою липучок. Через годину бандаж та маску зняти.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 20мл
Продавець
aniani
aniani
Супер-продавець
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари