Всі категорії
Додати товар

Нічна антивікова маска - крем з міксом витамінів с, аскорбінової кислоти та іонів золота.

679 грн

розпродаж до 25 Травень

557 грн
Опис

Нічна -АНТИВІКОВА маска - крем з міксом витамінів С, аскорбінової кислоти та іонів золота.
❗Виконує 2 функції: як нічний крем для обличчя так і нічна маска
Вона творить справжню магію, поки Ви спите.
Збільшує вироблення колагену, інтенсивно зволожує.
Маску наносите наніч і не змиваєте , вона працює всю ніч, поки ви спите вона насичує вашу шкіру необхідними вітамінами, корисними мінералами , зволожує , покращує стан вашої шкіри і на ранок ви маєте приємне, доглянуте і красиве обличчя! Ви можете використовувати маску двічі на тиждень або частіше, залежно від ваших потреб.
Для всіх типів шкіри

ПОКИ ВИ СПИТЕ 💤🛌 МАСКА ПРАЦЮЄ
НА НІЧ НАМАСТИЛИ А В РАНЦІ ЗМИЛИ
Вона зовсім не заважає відпочивати в ночі, не лишає слідів на подушці.

Ця унікальна маска - це суміш аскорбінової кислоти та золота, яка значно покращує проникнення в шкіру косметичних засобів завдяки видатним антиоксидантним властивостям, забезпечуючи надзвичайне живлення, необхідне шкірі під час сну.

Комплекс вітаміну С - потужний антиоксидант у стабілізованій формі аскорбінової кислоти, посилений глутатіоном і колоїдним золотом для максимального ефекту шкіри для освітлення.

Полівітамінний комплекс - завдяки вмісту, збагаченому вітамінами A, C, E і F, живить та захищає шкіру від зовнішніх факторів.

Натрій ПКК - компонент природного зволожуючого фактора шкіри, який зволожує, притягуючи воду і затримуючи її в шкірі, а також підтримує захисний бар'єр шкіри.

Карагенан натрію - концентрат скандинавських червоних водоростей, який захищає шкіру від зневоднення, викликаного забрудненням. Допомагає стимулювати епідермальну гіалуронову кислоту та посилити синтез керамідів для інтенсивного зволоження.

Екстракт Laminaria Digitata - концентрований екстракт морських водоростей, який підтримує вироблення колагену і допомагає розгладити зморшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
adull40
adull40
Супер-продавець
Українка
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?