Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі для очей з частинками золота та пептидами farmstay 24k gold and...

410 грн
Опис

Код 2174

Гідрогелеві патчі для очей з частинками золота і пептидами FarmStay 24K Gold & Peptide Solution Ampoule Eye Patch призначені для миттєвого освіження і тонусу покриву при перших ознаках старіння 25+. Патчі, просочені живильним есенцією, глибоко зволожують і тонізують шкіру, підвищують її еластичність і запобігають появі ознак раннього старіння.

Властивості
Патчі для повік надають миттєве підтягування, насичують клітини киснем і вітамінами, підсилюють регенерацію і розгладжують мімічні зморшки. Підвищується тонус шкіри і її рівень еластичності.

Активні компоненти
Пептидний комплекс і колоїдне золото підсилює і прискорює регенеративні процеси в шкірі, покращує структуру і відновлює пошкоджені волокна, сприяють продукції колагену, вирівнюють структуру і рельєф.
Аденозин значно знижує глибину і виразність зморшок, запобігає появі нових вікових змін, активізує синтез еластину в клітинах.
Соєві боби (олія) прискорюють відновні процеси, зменшує запальні реакції і подразнення, підсилює захисні властивості покриву.

Результат
Патчі наповнюють шкіру енергією і вітамінами, нормалізують її гідробаланс, підвищують пружність і тонізують, запобігають утворенню зморшок і борються з вже існуючими.

Застосування:
Патчі укласти на шкіру повік після процедури очищення. Залишити засіб для впливу на 20-30 хвилин, потім видалити і вбити есенцію подушечками пальців до повного всмоктування.

60 шт

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?