Всі категорії
Додати товар

Ензимна маска пілінг espa overnight glow enzyme peel 30 мл

760 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

950 грн
Опис

Об’єм 30ml
Батч-код В22091
Приїхав з Англії 01.12.2023р.
Нова! Не відкривався! Оригінал!

Щоб зберегти молодість і сяйво шкіри, забезпечте їй цілодобовий догляд, щодня та послідовно виконуючи денні та вечірні процедури. Маска для обличчя з ензимами Route to Radiance Enzyme Mask від торгової марки ESPA забезпечує живлення і зволоження, сприяючи природному відновленню шкіри під час сну. На ранок ви побачите яскравий і оновлений колір обличчя, немов сяйний зсередини.

До складу, наповненого життєво важливими поживними речовинами нічного пілінгу, входить комплекс фруктових ензимів (ананаса та гарбуза), а також деревію для м'якого хімічного відлущування. Вони розчиняють змертвілі клітини шкіри та забруднення навіть у закупорених порах, відкриваючи світу сяйну поверхню під тьмяною й втомленою шкірою. Екстракт спіруліни глибоко зволожує сухі зони та утримує в них дорогоцінну вологу, роблячи шкіру пружною та насиченою.

Миттєво освіжна шкіра завдяки своїй легкій текстурі й охолоджувальному ефекту, що не потребує змивання маска-сироватка усуває набряклість і допомагає відновити сили після довгих безсонних ночей і зміни часових поясів.

Підходить для веганів.

Застосування: Цей пілінг можна використовувати або на ніч, або один-два рази на тиждень залежно від потреб вашої шкіри. Нанесіть 1-2 натискання на чисті руки. Після очищення й тонізації просто проведіть руками по шкірі, щоб залишити нелипке, приємне на подушку покриття, яке ідеально підходить для сну.

Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент постійно оновлюється.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна Елітна
Тип шкіри:
Призначення:
Продавець
bergamotstore
Bergamotstore
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?