Всі категорії
Додати товар

Drunk elephant f-balm™ electrolyte waterfacial mask нічна маска та сироватка для обличчя

500 грн
Опис

Обʼєм - маска 15мл та сироватка 3мл.
Нові! Не відкривались! Оригінал з Великобританії!

Охолоджуюча, пом’якшувальна нічна маска, яка помітно наповнює та відновлює шкіру за допомогою електролітного коктейлю.

Виділені інгредієнти:
- Суміш чотирьох електролітів: багаті антиоксидантами та потужні зволожуючі інгредієнти (кокосова вода, PCA натрію, PCA магнію та екстракт опунції) електроліти є життєво важливими для підтримки рівня гідратації в шкірі, підтримуючи міцність бар’єру та вміст ліпідів, заспокоюючи почервоніння, а також забезпечують захист від зневоднення через вплив навколишнього середовища.
- Вітамін F: заспокійливі жирні кислоти (ліноленова та лінолева) відіграють важливу роль у підтримці рівня гідратації та покращенні текстури та пружності шкіри, одночасно зменшуючи видиме подразнення та підтримуючи барʼєр.
- Ніацинамід: також відомий як вітамін B3, має широкий спектр переваг, особливо його здатність зменшувати видимі ознаки старіння, включаючи тонкі лінії, зморшки та втрату пружності, а також нерівний тон і текстуру.

✨І бонусом - мініатюра нічної сироватки з гліколієвою кислотою - T.L.C. Framboos™ Glycolic Resurfacing Night Serum
Нічна сироватка з AHA/BHA кислотами, яка відновлює поверхню перевантаженої шкіри, видаляючи відмерлі клітини шкіри, помітно покращуючи тон, текстуру шкіри, та прибираючи тонкі лінії, зморшки та пори.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари