Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя з колагеном farmstay visible difference mask sheet collagen

260 грн
Опис

10шт !!!

Маска для обличчя з колагеном FarmStay Visible Difference Mask Sheet Collagen допомагає відновити шкіру, підвищити еластичність, зволожити, зменшити зморшки й ознаки старіння шкіри.
Маска зробить шкіру сяючою, більш молодою, свіжою і чистою.

Маска для обличчя з колагеном зробить шкіру сяючою, молодшою, свіжішою і чистішою, допомагає відновити шкіру, підвищити еластичність, зволожити, зменшити зморшки і ознаки старіння шкіри. Шкіра після застосування маски стає сяючою, більш молодою, свіжою і чистою.

Колаген - забезпечує міцність та еластичність шкіри. До складу маски також входить: гіалуронова кислота, аргінін, алантоїн і бетаїн.

Тканинна маска, просочена концентрованою есенцією - експрес-догляд за шкірою обличчя. 15-20 хвилин, і можна значно поліпшити її стан: зволожити, усунути лущення, заспокоїти запалення, зняти почервоніння.

Колаген дає змогу підтримувати пружність та еластичність шкіри, запобігає її деформуванню, сприяє розгладженню зморшок. Крім того, колаген має гарну гігроскопічність, добре поглинає вологу й утримує її, що сприятливо позначається на внутрішньому і зовнішньому стані шкіри, а також запобігає появі шкірних заломів, викликаних сухістю.

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?