Всі категорії
Додати товар

Противіковий гідрогелевий патч на лоб

35 грн
Опис

Одноразові антивікові патчі Tyra и Biaoquan від зморшок на лобі та переносиці проти ознак старіння. Являє собою активний гелевий шар на основі нетканого матеріалу. Мають накопичувальний ефект. В пачці 1 патч.

Застосування: вмитися та добре висушити шкіру, відокремити патч від основи та приклеїти на лоба, щільно притиснути краї до шкіри, залишити на 60-90 хвилин, можна на всю ніч. Не наносити крем на сферу застосування патчів, інакше зчеплення буде неміцним і патч відклеїться. Шкіра не потребує додаткового очищення після зняття патча.
Патчі мають накопичувальний ефект, хоча помітний результат є вже після одиничного застосування.
Виробник рекомендує 3-4 патчі поспіль, потім 1-2 рази на тиждень за потреби.

Ліфтингові патчі — це готовий до застосування продукт, просочений активним омолоджувальним концентратом з ефектом експрес-ліфтингу. Внаслідок використання таких патчів зморшки стають меншими, підвищується щільність і пружність шкіри, що призводить до згладжування поверхневого мікрорельєфу та зменшується набряклість обличчя.
Діють проти ознак старіння, зволожують і глибоко живлять
Такі патчі розроблені спеціально для боротьби з віковими змінами на лобі, на якому мімічні зморшки з'являються одними з перших.

Результати застосування патчів:
Алое заспокоює і знімає подразнення, зволожує та запобігає зневодненню шкіри.
Колаген і еластин усувають в'ялість за ознак старіння. Відновлює тургор, покращує еластичність шкіри, зменшує глибину статичних зморщок.
Патчі щільно прилягають, що дає змогу активним компонентам глибше проникати в шкіру та впливати упродовж тривалого періоду.
Стимулює вироблення еластину в шкірі, надає їй гладкість і пружність.
100% нова та високоякісна продукція. Містить алое вера, який зволожує шкіру. 
Ефективно живлять шкіру та розгладжують зморшки. 
Насичені антивічними інгредієнтами, вони ефективно сприяють уповільненню старіння шкіри, зменшити та розгладити зморшки, і глибоко зволожити. Легко носити із собою, ви можете використовувати їх у будь-який час і в будь-якому місці.
Якщо Ви використовуватимете патчі в холодну погоду, то перед застосуванням патч можна нагріти під теплою водою упродовж 50 секунд. Якщо Ви використовуватимете патч у теплу пору року, його можна охолодити впродовж 50 секунд, але не заморожувати. Тоді використання буде комфортнішим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?