Всі категорії
Додати товар

Тейпи для обличчя від зморшок tera wrinkle care tape (20 шт)

190 грн
Опис

Тейпи для обличчя від зморшок TERA Wrinkle Care Tape – це ефективний засіб проти зморшок, в'ялості шкіри та тьмяного кольору обличчя. Для вашої зручності стрічка вже нарізана на патчі для різних зон, що робить їхнє застосування ще зручнішим.
Тейпи виготовлені з гіпоалергенних матеріалів, не викликають подразнень та запалень на шкірі.

При регулярному використанні:

усуває набряклість;
бореться з зморшками та заломами (навколо очей і носа, на лобі та шиї);
підтягує овал обличчя;
прискорює мікроциркуляцію крові.
Використання методики тейпування обличчя не тільки підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує зморшки та підтягує шкіру, але ще й покращує мікроциркуляцію крові, що призводить до покращення кольору шкіри. З кінезіологічною стрічкою ви можете зберегти молодість та свіжість обличчя без дорогих процедур у косметолога.

Для якого типу шкіри підходить: Кінезіо тейп підходить для будь-якого типу шкіри з вираженими віковими змінами.

Спосіб застосування: Ділянка, на яку потрібно наклеїти тейп, має бути чистою та сухою. Патч накладається на проблемні ділянки для найкращого ліфтингу та лімфодренажного ефекту. Важливо: не розтягуйте тейп перед нанесенням.

Як використовувати тейпи можна носити до 8 годин. Найкраще носити під час сну, коли обличчя максимально розслаблене. Також ви можете носити тейпи, коли одягаєтеся, приймаєте душ або відпочиваєте.

Нюанси використання:

• Використовуйте на чисту та суху шкіру 2 – 3 рази на тиждень;
• При видаленні стрічки, прибирайте її повільно, не смикайте. Можна нанести трохи олії чи лосьйону поверх стрічки, щоб послабити її;
• Якщо ви помітите роздратування після використання, не наносите тейп повторно.

Склад: Ультратонкий та надміцний продукт не пропускає вологу та не стягує шкіру, виконаний з органічної довговолокнистої бавовни вищої якості та адаптований для шкіри обличчя та шиї. Тейпи зіткані із спеціальної рухомої тканини з малюнком, який забезпечує постійне натяг навіть у стані спокою, завдяки чому досягається ефект, що підтягує.

Об'єм: 4 листи по 5 патчів. (20 штук)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?