Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі для губ з гіалуроном, алантоїн і вишнею гідрогелеві bioaqua патчи probeauty

175 грн -20% 140 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 20 шт/60 г, поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження та ліфтинг ефект, боротьба з сухістю, тріщинами, мають загоювальну дію, відлущування, тонізування.
Інноваційний засіб для підтримки краси шкіри губ – гідрогелеві патчі з екстрактом вишні, алантоїном та гіалуроновою кислотою ефективно відновлюють шкіру на губах. Відмінно доглядають ніжну шкіру губ, чудово зволожують і живлять шкіру, надають омолоджуючий і ліфтинг ефект, загоюють ранки і тріщини, відлущують і борються з сухістю, пом'якшують і робить шкіру більш пружною і еластичною. За рахунок наявності у складі натуральних та рослинних компонентів, є чудовим засобом для догляду за губами. Шкіра губ після регулярного використання стає доглянутою, м'якою та неймовірно ніжною.
Спосіб використання: на очищену шкіру губ накласти патчі і потримати 20-25 хвилин. Для кращого ефекту патчі можна зберігати в холодильнику, тоді при використанні Ви отримаєте додаткове задоволення від прохолодних патчів при проведенні процедури.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?