Всі категорії
Додати товар

Тканевая маска для повышения упругости кожи с коллагеном jmsolution disney selfie...

70 грн
Опис

Тканинна маска для підвищення пружності шкіри з колагеном JM Solution Disney Selfie Disney Selfie Nourishing Collagen Mask
Колекція масок JMsolution Selfie Mask - серія лімітованих масок з персонажами Disney. Маски урізноманітнять вашу б'юті-рутину, допоможуть провести веселий вечір з подругами або зробити креативне селфі для соціальних мереж.

Лекало маски зроблено з природного матеріалу на основі деревної маси. За своїми характеристиками і тактильними відчуттями імітує такі тканини як бавовна і шовк, що робить застосування маски приємним і комфортним. Додатково на всьому лекалі маски присутні невеликі отвори, які забезпечують щільне прилягання під час використання без бульбашок повітря та зайвих складок.

Що у складі?

Основний компонент есенції, якою просякнута маска, виступає екстракт колагену (1,000PPB) - є "будівельним" матеріалом нашої шкіри і відіграє важливу роль у зволоженні та захисті шкіри. З віком вироблення колагену знижується, і шкіра втрачає тонус, з'являються зморшки, провисає овал обличчя, шкіра повільніше відновлюється.

Тому в складі косметики колаген відновлює структуру шкіри, зміцнює епідерміс, перешкоджає провисанням і деформації тканин, надаючи підтягувальну дію, мінімізує дрібнозморшкувату сітку, спричинену сухістю, зменшує вираженість вікових заломів і скорочує сухі зморшки, прекрасно зволожує і дає змогу надовго утримувати вологу в шарах шкіри, усувати сухість і відчуття стягнутості.

Додаткові компоненти:

Алантоїн, пантенол - мають протизапальну, пом'якшувальну і заспокійливу дію, впливають на подразнення, почервоніння і запалення, заспокоюючи їх і знижуючи їхню активність. М'яко оновлюють клітини шкіри, у такий спосіб розгладжуючи її рельєф, усуваючи лущення і нерівності, а також не допускаючи утворення шрамів і мікротріщин. Прекрасно зволожують шкіру і сприяють утриманню вологи, допомагають розв'язувати проблему сухості та зневоднення шкіри.

Гіалуронова кислота - природний компонент нашої шкіри, який створює мережу з молекул води, утворюючи природний захисний шар, завдяки якому шкіра на довгий час може зберегти вологу, набуваючи пружності.

Лізати біфідобактерій - нормалізують мікробіом шкіри, знижують її чутливість, мають протизапальну дію, відновлюють пошкоджені функції епідермісу.

Аденозин, аргінін - амінокислоти, які мають здатність проникати в глибокі шари шкіри. Активно зволожують, відновлюють, працюють на регенерацію, стимулюють вироблення колагену, роблять шкіру пружною, гладенькою та оксамитовою, покращують колір обличчя, перешкоджають передчасному старінню шкіри.

Гідролат і олія дамаської троянди - м'яко й делікатно оновлює, водночас не порушуючи природного pH-балансу шкіри та сприяє його нормалізації; заспокоює чутливу й подразнену шкіру, зменшуючи почервоніння, прекрасно заспокоює й насичує вологою, робить шкіру м'якою та ніжною.

Спосіб застосування:

Після етапу тонізації прикладіть маску до обличчя, видаливши підкладку. Через 15-20 хвилин зніміть маску, а решту есенції вбивайте подушечками пальців до повного вбирання. За необхідності після цього нанесіть ваш денний/нічний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?