Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска для обличчя з екстрактом сквалану jmsolution disney collection moisture squalane

70 грн
Опис

Тканинна маска для обличчя з екстрактом сквалану JMSolution Disney Collection Moisture Squalane, 30ml

Лімітована серія до ювілею 100 років Дісней! Улюблені маски в новому веселому форматі з мультяшними героями!

Тканинна маска JMsolution Collection Moisture Squalane Mask зволожує, живить і пом'якшує суху, лущиться і зневоднену шкіру, прискорює відновлення і загоєння, розгладжує текстуру, надає м'якість і гладкість.

Легка тонка тканинна основа щільно прилягає до шкіри, забезпечуючи глибоке проникнення діючих компонентів, не обтяжує, дає змогу шкірі дихати. Продукт не залишає липкості, освіжає і відмінно вбирається.

Основним активом формули є натуральний сквалан, витягнутий з оливи, який насичує вологою і запобігає її випаровуванню, підтримує оптимальний рівень зволоженості, у такий спосіб відновлює гладкий рельєф і оздоровлює шкіру.

Додаткові діючі компоненти:

Пептиди (3 види) підтримують пружність і еластичність, підвищують бар'єрні функції, стимулюють вироблення колагену і чинять міорелаксувальну дію, завдяки чому перешкоджають появі мімічних зморшок.

Гіалуронова кислота (5 видів) мають різний молекулярний розмір, завдяки чому впливають на глибокі та поверхневі шари шкіри: притягують і зв'язують вологу та запобігають її випаровуванню, у такий спосіб усувають сухість, роблять шкіру еластичною та бархатистою.

Амінокислоти (19 видів) підвищують пружність і щільність, зміцнюють природний гідроліпідний шар, допомагають зменшити реакцію епідермісу на зовнішні подразники, підтримують оптимальний рівень зволоженості.

Алантоїн сприяє загоєнню і відновлює пошкоджені ділянки, знижує чутливість, усуває сухість, заспокоює подразнення.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Після очищення, тонізації та використання сироватки нанесіть маску на обличчя, зніміть за 10-20 хвилин, увібрати залишки есенції в шкіру легкими поплескувальними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?