Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі під очі з екстрактом квіток гібіскусу

104 грн
Опис

Гідрогелеві патчі під очі з екстрактом квіток гібіскусу Sersanlove Roselle Gel Eye Mask 60 шт.

Гідрогелеві патчі під очі з екстрактом квіток гібіскусу Sersanlove Roselle Gel Eye Mask інтенсивно зволожують, тонізують і омолоджують шкіру. Розгладжують мімічні зморшки, освітлюють темні круги під очима, стираючи сліди стресу з обличчя й роблять погляд свіжішим, чіткішим і відпочилим.

Відразу після першого застосування ви відчуєте комфортне відчуття зволоженості, пружності та гладкості шкіри. Унаслідок регулярного використання шкіра повік отримає необхідний омолоджувальний догляд, що відстрочить появу вікових змін епідермісу.

Основні інгредієнти:

Екстракт квіток гібіскусу — один із головних компонентів есенції. Екстракт чудово тонізує та зволожує шкіру, сприяє зміцненню судин. Має сильні антиоксидантні та регенерувальні властивості. Нормалізує обмінні процеси в клітинах, стимулює синтез колагену, надаючи омолоджувальний ефект.

Гіалуронова кислота забезпечує довготривале та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення й утворення передчасних зморщок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки та тріщини.

Екстракт фукуса пухирчастого характеризується високими зволожувальними та омолоджувальними властивостями, має властивості знімати набряклість і видимі наслідки недосипання та стресів.

Золото — скорочує зморшки, уповільнює старіння шкіри. Має протизапальні та загоювальні властивості. Пом'якшує шкіру.

Результати:

- дають змогу зняти набряклість;

- просвітлюють темні плями під очима;

- зменшують вираженість мімічних зморщок;

- усувають сухість і лущення.

Спосіб застосування: Лопаточкою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 10-20 хвилин акуратно видаліть, а залишки цілющої есенції втріть у шкіру. Патчі можна використовувати також для чола та носо-губних складок.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?