Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска jmsolution duo up vita c hya mask disney 100 з вітаміном с і пептидами

78 грн
Опис

Тканинна маска JMsolution Duo Up Vita C Hya Mask Disney 100 вирівнює тон, усуває тьмяність і сліди втоми, надає природного сяйва і відмінно зволожує шкіру. Склад багатий комплексом вітамінів, пептидів, гіалуроновою кислотою і вітаміном С, який заспокоює, покращує загальний тон і чинить антиоксидантний ефект, захищаючи клітини від вільних радикалів і тим самим продовжуючи молодість шкіри.

Активні компоненти:

Вітамін С - допомагає доглядати за здоровою і енергійною шкірою і надає шкірі еластичність і життєву силу.

Вітамін B12 чинить протизапальну дію, зволожує, зміцнює капіляри і зменшує прояв акне.

Вітамін A стимулює оновлення, освітлює, вирівнює мікрорельєф і покращує текстуру шкіри.

Вітамін Е - потужний антиоксидант. Блокує негативний вплив вільних радикалів, підтримує місцевий імунітет.

Ніацинамід (вітамін В3) - збільшує синтез керамідів-ліпідів, відповідальних за цілісність гідроліпідного бар'єру: шкіра стає сильнішою, зникають сухість, стягнутість і лущення. Впливає на процес пігментації - уповільнює доставку меланіну до епідермісу. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, сприяє виробництву колагену і підвищенню щільності шкіри, зменшує трансепідермальну втрату вологи, зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Екстракт плодів Hippophae Rhamnoides - заряджає свіжою життєвою енергією, роблячи темну і тьмяну шкіру чистою і прозорою.

Комплекс пептидів чинить омолоджувальну дію, розгладжуючи зморшки і заломи, здатні повернути шкірі гладкість і пружність, вирівняти мікрорельєф, зменшуючи кількість і глибину зморшок. Крім цього, пептиди усувають запалення, сприяють швидшому відновленню пошкоджених клітин і загоєнню ран, а також підвищують захисні функції, знижуючи негативний вплив навколишнього середовища.

Гіалуронова кислота - покращує здатність клітин до утримання вологи, регулює водно-ліпідний баланс шкіри, працює як у глибоких шарах епідермісу, так і на поверхні, зволожуючи та зміцнюючи вологоутримувальний бар'єр, який запобігає сухості та зневодненню. Гіалуронова кислота підтримує пружність і молодість шкіри, зменшує вираженість зморшок. Покращує колір обличчя, усуває тьмяність.

Алантоїн - крім заспокійливої дії, володіє відновлювальними властивостями і делікатно зволожує, і пом'якшує чутливу шкіру, прискорює відновлення і знімає відчуття дискомфорту.

Провітамін В5 - відновлення тканин, розгладження шкіри, поліпшення метаболічних процесів в епідермальному шарі, усунення стягнутості та лущення, поліпшення тургору шкірного покриву, усунення набряків і підтяжка шкіри навколо очей, знімає почервоніння і подразнення, повернення шкірі здорового відтінку.

Спосіб застосування:
Накладіть маску на попередньо очищене і тонізоване обличчя, щоб вона щільно прилягала, залиште на 10-15 хвилин. Потім зніміть маску, решту есенції розподіліть масажними рухами до повного вбирання.

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?