Всі категорії
Додати товар

I'm from fig scrub mask, маска-скраб з екстрактом інжиру, 30 мл

300 грн -10% 270 грн
Опис

I'M FROM Fig Scrub Mask Очищаюча маска-скраб забезпечує м’яку ексфоліацію шкіри та ретельно видаляє всі стійкі забруднення, даруючи відчуття чистоти і свіжості. Подрібнені кісточки волоського горіха і мигдалю делікатно полірують шкіру та роблять її шовковистою на дотик. Механічний вплив абразиву і легкий масаж стимулюють кровообіг і забезпечують гарний колір обличчя.

Активні інгредієнти:

- Екстракт інжиру. Живить і відновлює шкіру, розгладжує зморшки, знімає роздратування та загоює пошкодження, захищає від негативних факторів навколишнього середовища.

- Чорний цукор. Містить мікроелементи: Fe, Ca, Ph, Mg, Zn та Na. Багатий на вітамін В6. М'яко відлущує, покращує мікроциркуляцію та сприяє оновленню шкіри.

- Екстракт куркуми. Нормалізує вироблення сальних залоз, освітлює та матує шкіру, виявляє бактерицидну дію, усуває запалення, роздратування, почервоніння та чорні точки, відновлює клітини шкіри після шкідливого впливу УФ-променів, перешкоджає фотостарінню.

Застосування:
Нанести необхідну кількість засобу на попередньо очищену шкіру. Акуратно розподілити по поверхні  масажними рухами на 10-15хв.  Після чого ретельно змити теплою водою. Не застосовувати препарат на ушкодженій шкірі.

Об`єм: 30 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?