Всі категорії
Додати товар

Маска для очищення пір з білою амазонською глиною, 125ml. нова!

1650 грн
Опис

Маска для очищення пір з білою амазонською глиною, 125ml.

Нова!

Якісне очищення - одна з головних умов збереження молодості шкіри та попередження утворення недосконалостей. Щоб якомога довше милуватися віддзеркаленням у дзеркалі та не переживати через недоліки, зверніть увагу на засіб, представлений майстрами легендарного бренду Kiehl`s.

Маска Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask призначена для очищення пір, тішить ефективністю, надовго дарує відчуття комфорту. Засіб підходить для всіх типів шкіри, делікатно видаляє різні забруднення - від шкірного сала до пилу. Активні компоненти сприяють виведенню токсинів. В результаті регулярного застосування ви зможете насолоджуватися ідеально рівним рельєфом шкіри, здоровим тоном та м'якістю.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру обличчя та шиї масажними рухами, уникаючи ділянки навколо очей, потім ретельно змийте теплою водою.

АКЦІЯ: При замовленні цього крему у двох і більше екземплярах - отримуєте скидку по 150 грн на кожну одиницю товару(тобто 2 креми- економия 300 грн і т.д.)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 125мл
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Глиняна Кремова

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?