Всі категорії
Додати товар

Набір масок для обличчя 20 стіків

125 грн
Опис

Набір нічних масок з фібронектином - (Фібронектин як косметичний інгредієнт характеризується як засіб захисту поверхні шкіри, що має зволожуючий і захисний ефект. Функцією фібронектину в шкірі є зміцнення зв'язку волокон колагену та еластину. Миттєво увлажнює і пом'якшує шкіру, підвищує тонус і еластичність, сприяє згладжуванню зморщок. Унікальні компоненти, що входять до складу маски, стимулюють вироблення колагену, еластину, фібронектину, глікозаміногліканів та інших структурних елементів шкіри. Курсове застосування маски підвищує щільність і пружність шкіри, покращує колір обличчя та зменшує виразність зморшок.

Підходити для будь-якого типу шкіри.

Екстракт центелі азійської стимулює вироблення та оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність та еластичність тканин.

Гіалуронова кислота створює на поверхні шкіри захисну сіточку, що перешкоджає лишньому випаровуванню вологи.

Олігопептид-1 активно бореться зі старінням шкіри, відновлює її основні структурні елементи (колаген, еластин), помітно підтягуючи шкіру, що в'яне, та усуваючи в'ялість і обвисання, сприяє згладженню зморщок, запобігає формуванню нових. Колаген заповнює міжклітинний простір, увлажнює шкіру, зменшує глибину та виразність зморщок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
jeanne2
jeanne2
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?