Всі категорії
Додати товар

4 г маска нічна з олігопептидами та центелою азійською veze sleeping mask probeauty

20 грн -40% 12 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об’єм: 4 г. Зручний формат саше для разового використання. Підходить для будь якого типу шкіри і віку.
Омолоджувальна, зволожувальна нічна маска, відновлює природний бар'єр вологи шкіри, заспокоює шкіру та робить її сяючою. У разі тривалого використання шкіра стає ніжною, гладкою та м'якою.
Маска інтенсивно живить шкіру, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню кількості та глибини зморшок, підвищенню еластичності та пружності шкіри, освітленню пігментних плям, усуває запальні процеси.
Чудові копмоненти маски ефективно і комплексно оздоровлює шкіру. Вирівнює поверхню шкірного покриву, прибирає дрібні зморшки і не дозволяє з'являтися новим, надає легкий ефект, що підтягує. Насичує шкіру поживними речовинами, надаючи свіжості та роблячи м'якшою.
Спосіб використання: після очищення обличчя, нанесіть невелику кількість маски, розподіліть по шкірі і залиште на ніч. Вранці змийте теплою водою та нанесіть ваш щоденний догляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?