Всі категорії
Додати товар

A'pieu good night water sleeping mask зволожуюча нічна маска з колагеном

415 грн
Опис

A'Pieu Good Night Water Sleeping Mask Нічна маска чинить виражену зволожувальну дію, а також має омолоджувальні властивості, сприяє зміцненню та підтягуванню шкіри, а також за регулярного застосування призводить до розгладження зморшок.

Березовий сік - джерело корисних для шкіри мінералів, чинить миттєву зволожувальну та освіжаючу дію, тонізує шкіру, м'яко освітлює пігментацію і вирівнює тон.

Екстракт ромашки благотворно впливає на шкіру, оскільки має бактерицидні, протиалергенні та протизапальні властивості, захищає від дії ультрафіолетових променів, покращує обмін речовин у шарах епідермісу, збільшує доступ кисню до клітин. Завдяки природним органічним кислотам м'яко освітлює шкіру.

Екстракт лаванди очищає і живить шкіру, чинить зволожувальну, освіжаючу і заспокійливу дію, усуває подразнення і лущення. Покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси, структуру шкіри, сприяє синтезу протеїнів, зміцнює структуру клітин, прискорює вироблення власних керамідів для посилення і підвищення щільності міжклітинної речовини. Аромат лаванди ніжний і привабливий, сприяє розслабленню, нормалізує сон і заспокоює.

Колаген сприяє розгладженню зморшок, підтримці пружності та еластичності шкіри, запобігає її деформації та провисанню. Володіє хорошою гігроскопічністю, добре вбирає вологу й утримує її, що сприятливо позначається на внутрішньому і зовнішньому стані шкіри, а також запобігає появі шкірних заломів, викликаних сухістю.

Маска має надзвичайно приємну текстуру, яка дарує шкірі миттєве зволоження та розслаблювальний комфорт, швидко вбирається, не обтяжує шкіру, не залишає липкої плівки.

Вранці шкіра радує свіжістю, пружністю, красивим і здоровим кольором, без слідів втоми попереднього дня.

Застосування: нанести на очищену шкіру за 20-30 хвилин до сну. Вранці вмитися теплою водою. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Об'єм: 105 мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?