Всі категорії
Додати товар

Краща ціна! патчі з пептидами, аденозином і вітамінами гідрогелеві jomtam probeauty

210 грн -31% 145 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляються в баночці, поміщеній у фірмову картонну коробочку в комплекті з лопаткою для зручного вилучення патчів, зовні запаяну у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, ліфтинг ефект, протизапальна та антиоксидантна дія, освітлення, боротьба зі зморшками, набряками, пігментацією та темними колами, регенерація.
Патчі відновлюють, освіжають та тонізують шкіру, розгладжують текстуру дерми та є безпечною альтернативою ботоксу. Активні компоненти у складі Syn-Ake. Цей інноваційний синтетичний пептид є аналогом зміїної отрути. Він розслаблює м'язову мускулатуру, що відповідає за мімічні зморшки, що дозволяє зменшити рухову активність обличчя та вирівняти текстуру шкіри.
Перлинний порошок позбавляє шкіру від ороговілого шару, покращує мікроциркуляцію, виводить шлаки та токсини, відновлює гладкість, пружність та еластичність дерми.
Аденозин підтягує шкіру, розгладжує мімічні зморшки, прискорює метаболізм та уповільнює вікові зміни.
Екстракт лимона очищає, відбілює та охолоджує шкіру, знімає набряки та втому, освітлює темні кола під очима, усуває жирний блиск і надає обличчю доглянутого вигляду.
Патчі також містять екстракти камелії, ромашки, троянди, алое, евкаліпта та інших рослин. Вони освіжають, тонізують та оздоровлюють шкіру, насичують її вітамінами та заряджають енергією. Вже після першої процедури патчі допомагають позбутися набряків, синців під очима, дрібних зморшок та інших недосконалостей. Вони розгладжують шкіру, освітлюють її тон, надають особі свіжого, доглянутого і сяючого вигляду.
Спосіб застосування: вийміть патчі з баночки за допомогою лопатки і на очищену шкіру в області очей прикладіть патчі, легкими рухами домогтися щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно. с

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?