Всі категорії
Додати товар

Лімітована живильна маска-скраб i'm from hug mask

700 грн -5% 665 грн
Опис

Лімітована живильна маска-скраб i'm from hug mask (120 г)

Придбана закордоном за 32$.

У використанні 2 рази - майже повна

Розміри:
120 мл
Опис
Лімітована маска-скраб з інтенсивно зволожувальною та делікатно відлущувальною дією, яка приурочена до 10 річниці корейського бренду натуральної косметики i'm From. Це поєднання найбільш популярних та продаваних масок бренду - з медом та інжиром. В основі формули ключові інгредієнти двох масок: натуральний мед (20%) із заповідної зони горного масиву Чжірісан, пудра з плодів інжиру (1.2%) з екологічно чистого регіону Йонам, пудра зі шкаралупи волоського горіха, коричневий цукор, олії макадамії, соняшника, жожоба та фундука, вітамін Е, бета-глюкан тощо. Підходить всім типам шкіри для використання за необхідністю 1-2 рази на тиждень.

Рекомендовано для:
- відновлення оптимального рівня зволоженості, інтенсивного живлення та пом'якшення шкіри, захищаючи її від зневоднення та лущення.
- м'якого відлущення ороговілих клітин і видалення надлишків себуму, підтримуючи природний цикл оновлення шкіри і тонус пор, запобігаючи утворенню комедонов.
- підвищення пружності та еластичності, запобігання процесам передчасного старіння, покращення тону та текстури шкіри, повертаючи їй здорове сяйво.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість маски на чисте обличчя, залишити на 10-30 хвилин, після цього, ніжно масажуючи шкіру, змити маску теплою водою.

Об'єм: 120 г, повний розмір.
Термін придатності: 15.12.2025

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой
Інгредієнти:
Вітамін Е
Сфера застосування:
Обличчя
Класифікація:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?