Всі категорії
Додати товар

Краща ціна! маска тканинна з екстрактом алое aloe vera probeauty

28 грн -47% 15 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об’єм : 30 г, маска тканинна для доглядом за обличчям глибоко живить, зволожує і заспокоює шкіру, має ефект відновлення, надає шкірі пружність, звужує пори, є відмінним засобом після засмаги і знаходження в солоній воді або взимку після морозного дня, надає еластичність і здоровий колір шкірі.
Маска рясно просочена поживною есенцією, яка швидко вбирається, відразу ж, надаючи видимий ефект. Головний компонент маски - екстракт алое, який є потужним засобом для зволоження і зняття набряклості і почервоніння чутливої шкіри, глибоко живить і відновлює еластичність шкіри, зменшує лущення та дрібні висипання і робить шкіру свіжою та здоровою.
Спосіб застосування: на очищену шкіру обличчя накласти маску, потримати 15-20 хвилин, поки маска не підсохне. Потім зняти, помасажувати шкіру обличчя до повного вбирання вологи у шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?