Всі категорії
Додати товар

Нічна маска sadoer з екстрактом апельсина, вітамін с та аллантоіном, що освітлює...

100 грн
Опис

Нічна Маска SADOER з екстрактом Апельсина здатна освітлювати Пігментні плями і Ластовиння (веснушки), що утворилися, роблячи тон шкіри більш рівним. Вітамін С проникаючи в шкіру, сприяє виробленню Коллагену, завдяки чому забезпечується глибоке зволоження шкірного покриву шиї, обличчя, скорочується виразність зморшок і виявляється Ліфтинг-ефект.

Маска SADOER чудово живить та тонізує шкіру, стимулює обмінні процеси, знімає роздратування, надає шкірі доглянутого вигляду. Насичує поживними елементами, утримує вологу всередині клітин, підвищуючи пружність шкіри та уповільнюючи процес утворення зморшок.
Маска має ніжну гелеву консистенцію, завдяки чому легко проникає у шкірний покрив. Ця процедура принесе обличчю свіжість, сяйво та інтенсивне зволоження.

Також до складу Маски SADOER входить Алантоїн, бажаний компонент для зневодненої, чутливої, сухої шкіри, а також для проблемної шкіри, що часто зустрічається в заспокійливій продукції, інгредієнт для інтенсивного відновлення.

Спосіб застосування: нанести на очищене обличчя на ніч, уникаючи шкіри навколо очей і губ. Вранці змити теплою водою, можна нанести звичайний Крем. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень.

Відправка через доставку шафа ( укрпоштою, новою поштою)
Отримуєте приємний бонус до кожного замовлення )
Пишіть в любий час, встигніть замовити)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження Ліфтинг Відбілювальне Проти пігментних плям Проти подразнення
Інгредієнти:
Вітамін Е
Сфера застосування:
Обличчя Губи
Вид:
Гідрогелева

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?