Всі категорії
Додати товар

Biodace bio-collagen real deep mask 34г оригінал з кореї нічна гідрогелева маска колаген

340 грн -24% 259 грн
Опис

3 шт встигніть купити
Корейська косметика 100% ОРІГІНАЛ! з Кореї, не бодяга з Китаю
обережно, з'явилися дешеві підробки, оригінал на фото, логотип, номер партії та QR code

BIODANCE Біо-Колагенова Глибока Маска - це висококонцентрована маска в ампулах. Коли шкіра вбирає активні інгредієнти, вона стає прозорою.

Це маска, від якої TikTok збожеволів!
Перетворити шкіру всього за один етап – нова реальність разом із нічною гідрогелевою маскою для обличчя Biodance Bio Collagen Real Deep Mask! Основа маски складається на 34г із концентрованої сироватки на основі колагену, гіалуронової кислоти та галактомісісу, яка поступово вбирається та перетворює шкіру! Після використання шкіра стає неймовірно м'якою, гладкою, пружною, вирівнюючи загальний тон обличчя. Активні компоненти у складі допомагають «оживити» шкіру, надати їй здорового сяйва!

Маска також отримала звання "прання пори", оскільки завдяки поповненню балансу вологи шкіра стає більш наповненою і пружною, що сприяє візуальному зменшенню розміру пор.

У складі маски - низькомолекулярний колаген 243 Да (дальтон), який заповнює сполучні тканини, відновлює структуру шкіри, підвищує пружність і еластичність. Ультранизкомолекулярний колаген забезпечує максимальне проникнення та вбирання у шкіру. Він звужує розширені пори, підвищує еластичність шкіри відразу після нанесення та помітно розгладжує тонкі лінії та зморшки.

Ферментований екстракт галактамісісу активізує обмінні процеси шкіри, зміцнює захисний бар'єр, покращує текстуру шкіри, вирівнює тон і бореться з тьмяністю.

Hyalo-Oligo новий тип гіалуронової кислоти з дуже маленьким розміром молекул (олігомер гіалуронової кислоти) має відмінну проникаючу здатність, наповнює шкіру вологою та забезпечує пролонгований зволожуючий ефект.

Ця гідрогелева маска містить 3 різні види пробіотиків, які зміцнюють шкірний бар'єр і запобігають старінню шкіри, збагачують та нормалізують мікробіом шкіри, який, у свою чергу, допомагає стимулювати зростання "корисних" бактерій, що допомагають покращувати стан шкіри. Біфідобактерій (Bifida Ferment Lysate), надають сильну відновлюючу дію, зменшують та запобігають появі запалень та подразнень, а також допомагають живити шкіру та утримувати вологу від випаровування. Лактобактерій (Lactobacillus Ferment), допомагають запустити процеси регенерації та оновлення клітин шкіри, посилюють захисний бар'єр, а також надають легке омолодження.

Гідрогелева маска стає прозорою у міру того, як активні компоненти вбираються у шкіру. Маску необхідно тримати на шкірі щонайменше 3-4 години. Для найкращого результату протримайте маску всю ніч! За рахунок особливої ​​формули гідрогелю маска чудово прилягає до шкіри, не сповзає, не залишає слідів на подушці.

До складу цієї глибоко зволожуючої маски для обличчя входять нетоксичні інгредієнти, що не викликають подразнення. Він не містить інгредієнтів, що викликають алергічні реакції, та 19 інших агресивних та спірних інгредієнтів. Він абсолютно безпечний для чутливої ​​шкіри.

У продуктах догляду за шкірою Biodance основна увага приділяється балансу ефективних інгредієнтів та довгостроковим результатам, крім тимчасових ефектів.

Як використовувати
з ночівлею Нанесіть маску в кінці процедури догляду за шкірою і залиште на ніч. Зніміть маску наступного ранку після гарного нічного сну.
Підготувавши шкіру тоніком або сироваткою, нанесіть маску і залиште на 3-4 години або поки вона не стане прозорою.
34г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Інгредієнти:
Гіалуронова кислота
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Колагенова Гідрогелева
Вік:
Для всіх

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?