Всі категорії
Додати товар

Шовковиста маска «миттєвий ліфтинг» biotonale anti age imask

218 грн
Опис

Маска представляє собою тканинну серветку з прорізами для очей, носа, рота і вух, поміщену в пакет з гідрогелем, що складається з: гіалуронової кислоти, стовбурових клітин швейцарського яблука (Phyto Call Tech), аргіреліну®. Завдяки оригінальній формі, маска доглядає не тільки обличчя, а й шкіру біля і за вухами, коригує овал обличчя, підтягує друге підборіддя.

Шовковиста маска, просочена активними компонентами, коригує вікові зміни, стимулює регенерацію клітин шкіри, зволожує шкіру та зменшує глибину та кількість зморшок завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти, яка інтенсивно стимулює синтез колагену фібропластами. Стовбурові клітини яблука мають високу відновлюючу дію, уповільнюють процеси старіння і захищають від фотостаріння. Аргірелін® розслаблює підшкірні м’язи та запобігає появі зморшок.

Відкрийте пакет, витягніть просочену активним гелем тканинну серветку. Накладіть маску на ретельно очищену шкіру обличчя, уникаючи контакту з очима, потім закріпіть верхні бічні отвори на вухах, нижні отвори закріпіть там же для кращого ліфтинг-ефекту і корекції овалу обличчя. Через 15-20 хв. Зніміть маску і масажними рухами вмасажуйте залишки гелю в шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
kseni...
Lovely_kosmetik
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?