Всі категорії
Додати товар

Набір для карбокситерапії обличчя (гель-активатор+маска) esthetic house co2 esthetic...

1450 грн -21% 1150 грн
Опис

код 2642

Ефективна корейська антивікова маска для обличчя виробника «Естетік Хаус» зробить омолодження вікової шкіри швидким та результативним. Бренд представляє набір засобів для карбокситерапії у домашніх умовах. Гель-активатор та маска з лимоном стимулюють кровообіг, розгладжують поверхню епідермісу, пом'якшують його. Поліпшують колір обличчя, вирівнюють тон. Активно працюють проти зморшок, роблячи навіть глибокими менш помітними.
Набір ESTHETIC HOUSE CO2 Esthetic Formula Carbonic Mask замінює професійну салонну процедуру. Вуглекислий газ СО2, що виділяється, спочатку впливає на ороговілий шар, м'яко його відлущуючи. Таким чином, підвищується проникність епітелію, завдяки чому компоненти, що доглядають, проникають у глибокі шари епідермісу.
Маска з лимоном освітлює пігментацію, надає шкірі яскравості. Забирає надмірну жирність, тому що екстракт є природною себорегулюючою речовиною. Крім того, лимон відмінно тонізує дерму, що в'яне, старіє, що втрачає життєву силу.
Під час реакції гелю-активатора та маски відбуваються такі процеси:
підвищується метаболізм клітин;
запускається природна регенерація;
детоксикація, за рахунок чого шкіра оздоровлюється, оновлюється, виглядає доглянутою;
оновлення клітин;
лімфодренажний, що прискорює виведення лімфи, що застоялася. Завдяки цьому ефекту йдуть набряклість обличчя, зникають мішки під очима.
Набір для карбокситерапії — повністю безпечна косметика, що омолоджує, за ефективністю не поступається інвазивним методикам антивікової терапії вікової шкіри обличчя. З її допомогою можна позбутися наявних зморшок та ознак старіння, а також використовувати як профілактику раннього в'янення. Ефективність коштів підтверджують відгуки покупців та косметологів-дерматологів.
Спосіб застосування:
вмитися;
гель-активатор із шприца розподілити по шкірі, уникаючи областей навколо рота та очей;
накрити зверху маскою;
тримати близько 20 хв.;
покриття зняти;
залишки гелю видалити;
знову вмитися;
нанести зволожуючі щоденні доглядові засоби.
PS процедуру карбокситерапії в домашніх умовах рекомендується робити не частіше 2 разів на тиждень. Під час процедури може відчуватись поколювання. Воно пройде після вмивання.
Кількість: 5 штук по 25 мл + 5 масок активаторів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 25мл
Тип шкіри:
Всі типи
Сфера застосування:
Обличчя
Вік:
35-45
Призначення:
Відновлююче
Класифікація:
Вид:
Киснева
Особливості:
Набір

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?