Всі категорії
Додати товар

Персикова та огіркова бульбашкова маска sadoer peach bubble clay mask (cucumber)

175 грн -18% 145 грн
Опис

РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ ТОВАРУ!
Терміни в нормі!
Ціна за шт!

При нанесенні на шкіру очищуюча бульбашкова маска з екстрактом персика Sersanlove Bubble Mask утворює мільйони маленьких повітряних бульбашок, які проникають в пори і глибоко очищають їх, відлущують мертві клітини і надають шкірі красивий рівний тон.
При регулярному використанні пори шкіри очищуються та звужуються, а шкіра стає гладкою та красивою. У складі міститься екстракт персика, що надає яскравості та сяйва тьмяній шкірі та наповнює її вітамінами.
Масочка легко наноситься, рівномірно розподіляється, забезпечує ефект бульбашкової піни.

Маска Sadoer при нанесенні на шкіру взаємодіє з киснем, завдяки чому утворюється легка піна. Найдрібніші бульбашки сприяють глибокому проникненню активних компонентів та забезпечують насичення шкіри киснем, значно посилюючи ефективність від процедури.
❤️Маска забезпечує тривале зволоження та дбайливе очищення шкіри, робить її м'якою, відновленою та повертає їй почуття комфорту.
❤️Екстракт огірка надає яскравості та сяйві тьмяній шкірі, наповнює її вітамінами.
❤️При регулярному використанні пори шкіри очищаються та звужуються, а шкіра стає гладкою та красивою.

ЗАСТОСУВАННЯ: маску рекомендується наносити на вологу шкіру. Залишіть маску на 10-20 хвилин після нанесення, потім змийте теплою водою. Після цього можна використовувати зволожуючий крем або інший засіб для догляду за шкірою. Використовуйте маску 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Персиковий
Розмір:
  • 100мл
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Кремова Киснева

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?