Всі категорії
Додати товар

Набір нічних масок для обличчя vt cosmetics super hyalon sleeping mask інтенсивно...

420 грн
Опис

Набір нічних масок для обличчя VT Cosmetics Super Hyalon Sleeping Mask Інтенсивно Зволожувальних 4 мл х 6 шт.
Зволожувальна нічна маска з гіалуроновим комплексом VT Cosmetics Super Hyalon Sleeping Mask допомагає покращити стан шкіри, яка страждає від нестачі вологи: відновлює водний баланс, пом'якшує, наповнює, заспокоює. Працює, поки ти спиш! Представлена в компактному форматі саше на 1-2 застосування.
В основі складу — запатентований комплекс G:H8. Він складається з гамма-поліглутамінової кислоти та 8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси в робочій концентрації. З інших зволожувачів — амінокислотний комплекс. У синергії компоненти забезпечують оптимальний рівень зволоження рогового шару для здорового функціонування процесів у клітинах і уповільнення трансепідермальної втрати вологи.
Також склад збагачений олією макадамії для пом'якшення та зниження втрати вологи, екстрактами листя мальви лісової та хлорели звичайної для протизапального та відновлювального впливу.
Маска має приємну крем-гелеву текстуру світло-блакитного кольору. Легко наноситься на шкіру, миттєво її зволожує й заспокоює. Для кращого вбирання рекомендуємо наносити маску не пізніше, ніж за 1.5-2 години до сну.
Спосіб застосування: ввечері, на останньому кроці догляду, за 1-2 години до сну. Нанеси засіб рівномірним шаром на шкіру обличчя. Дай увібратися м'якими притискними рухами долонь. Вранці вмійся у звичайному режимі.
4 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 15мл
Інгредієнти:
Гіалуронова кислота
Сфера застосування:
Обличчя
Вид:
Кремова

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?