Всі категорії
Додати товар

Омолоджуюча маска з женьшенем - аюрведа - 100% натуральна gz

237 грн
Опис

Натуральний аюрведичний гоммаж-маска для обличчя створений для догляду за шкірою будь-якого типу та віку. Він делікатно та ретельно очищає клітини від забруднень, усуває чорні крапки та допомагає регенерувати запалення.

Органічний убтан з різних мелених трав, білої глини, розсулу та мильних бобів благотворно впливає на епідерміс. Він тонізує та омолоджує зрілу шкіру, тому вже після кількох застосувань буде видно результати.

Ми рекомендуємо купити аюрведичний убтан також і для догляду за зоною декольте. Він додасть пружність грудей, зробить шкіру шовковистою та свіжою. Також численні активні компоненти виводять з клітин шлаки, що скупчилися, очищають організм. Тому слід застосовувати убтан під час лазневих процедур.

Застосування

Аюрведичний скраб для обличчя готують разом із гідролатом. Для маски потрібно 1 ч. л. сухої суміші доповнити невеликою кількістю рідини (консистенція має бути густою). Нанести суміш на обличчя, помасажувати та залишити на кілька хвилин, не чекаючи висихання. Потім слід змити чистою водою, зволожити гідролатом та зволожити кремом.

Умови зберігання

Вдалині від вологи та сонячних променів при кімнатній температурі до 8 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сірий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?