Всі категорії
Додати товар

Нічна зволожуюча маска з колагеном farmstay collagen water full moist sleeping mask 4 мл

22 грн
Опис

Код 907
Нічна зволожуюча маска з колагеном допомагає усунути сухість, стягнутість, лущення, збагатити шкіру молекулами води, пом'якшити та зменшити прояв зморшок. Регулярне використання засобу допоможе покращити стан шкіри та уповільнити процес старіння. За ніч продукт наповнює шкіру необхідними поживними та зволожуючими компонентами, покращує колір обличчя та зміцнює. Маска допомагає усунути сухість, лущення та почуття стягнутості, насичує шкіру вологою, пом'якшує та скорочує виразність зморшок. Має заспокійливу дію, сприяє загоєнню подразнень та запалень.

Нічна маска FarmStay Collagen Water Full Moist Sleeping Mask містить гідролізований колаген, який освіжає суху та втомлену шкіру. Маска досить швидко вбирається і залишає після себе липкого шару. Засіб проникає в шкіру під час сну і піклується про неї, роблячи її більш пружною та здоровою. Ніжна текстура маски легко проникає у шкіру, наповнює її вологою та пом'якшує.

Колаген та пантенол живлять шкіру, а також захищають від зневоднення. Маска має подвійний функціональний ефект: освітлення та боротьба з віковими змінами. Нерідко під час сну можуть утворюватися заломи шкіри, але завдяки компонентному складу маски, утворюється зволожуючий бар'єр, який не дозволяє виникати зморшок.

Ніацинамід (вітамін B3) – ефективно бореться із пігментацією різного походження. Сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує.

Завдяки гідролізованому колагену шкіра стає більш пружною та еластичною, і, як наслідок, уповільнюються процеси старіння.

Пантенол насичує шкіру вологою та запускає процеси регенерації.

Маска представлена ​​у зручних порційних упаковках, гарантує стерильність, а також засоби у порційних упаковках зручно брати із собою у дорогу.

Маска рекомендована до застосування для сухої та зневодненої шкіри, покращення еластичності, запобігання утворенню зморшок.

Очистити шкіру засобами за типом шкіри. Маску нанести приблизно за 15 хвилин до сну, рівномірно розподілити по обличчю та шиї. Після пробудження залишки засобу потрібно змити теплою водою.

Об'єм 4 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?