Всі категорії
Додати товар

Маска киснева

120 грн
Опис

💜🔥НОВИНКА🔥🔥🔥Маска для обличчя киснева,бульбашкова, очищуюча і відлущувальна BIOAQUA Carbonated Bubble Clay Mask (100мл) універсальна.
▪️Властивості: Ця маска підходить абсолютно всім – будь-який вік, тип шкіри і навіть стать – неважливі. Вона глибоко очищає пори, після чого звужує їх, при цьому, не ушкоджуючи шкіру. Відбілює пігментні плями і сліди після акне. Підтягує і тонізує шкіру. Обличчя після маски виглядає бадьорим, молодим, немов після дорогої процедури в салоні.
▪️Склад:
▫️Деревне вугілля – глибоко очищає, абсорбує бактерії і стимулює загоювання запалень і прищів. ▫️Колаген – проникає всередину епідермісу і надає шкірі еластичність і пружність.
▫️Екстракт граната – зберігає шкіру від зневоднення, живить її, сприяє звуженню пір і відбілюванню пігментних плям.
▫️ Поліфеноли зеленого чаю – очищають, зволожують і підтягують шкіру, сприяючи регенерації клітин і покращуючи кровообіг.
▫️Алое – заспокоює і зволожує шкіру, надаючи їй оксамитовості.
▫️Гамамеліс – сприяє загоєнню мікротріщин і слідів від акне. Зміцнює судини, запобігаючи появі куперозної сітки.Відразу після застосування шкіра стає гладкою, шовковистою, пори очищені і помітно зменшені в розмірі. Після декількох процедур Ви будете приємно здивовані, як змінилася Ваша шкіра.
▪️Спосіб застосування: На чисту і суху шкіру нанесіть маску за допомогою лопаточки, яка йде в комплекті, інакше витрата буде великою, а нанесення некомфортним, так як маска буде прилипати до пальців. Рівномірно нанесіть маску на обличчя, залиште на 10-15 хвилин, після помасажуйте обличчя круговими рухами і отримуйте задоволення від незвичної «бульбашкової» маски.Змийте залишки маски теплою водою і нанесіть сироватку або крем для обличчя.Акційна ціна💸-120грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vandakozira
vandakozira
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?