Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Purederm pore clean charcoal peel-off mask 100 мл маска плівка з деревним вугіллям

85 грн -55% 39 грн
Опис

суперзнижка 80 % (EXP : 2023. Jun. 03)
Purederm Peel Off Mask Pore Clean Charcoal — це глибокоочисна вугільна маска-плівка ефективно усуває кератинові корки в порах, підтягує їх, природно знижує виділення себуму та ризик утворення запалень.

Вона також відлущує відмерлі клітини з поверхні шкіри, виводить з клітин токсини та інші наслідки руйнівної дії довкілля, не пошкоджуючи здоровий шар шкіри. Крім того, маска насичує шкіру вологою, живить, м'яко освітлює та вирівнює її тон, надає гладкість, однорідність рельєфу, оксамитову ніжність, тривалу свіжість і чистоту, зменшує вираженість вікових ознак і уповільнює процеси старіння.

Вугільна пудра, екстракти цитрусових очищають шкіру та пори, дезінфікують, борються з наявними запаленнями та перешкоджають появі нових висипок, посилюють обмінні процеси та мікроциркуляцію, зменшують розміри та крихкість пор. Крім цього, екстракти цитрусів тонізують шкіру, надають їй яскравості, покращують загальний вигляд, дбайливо вибілюють пігментацію, мають антиоксидантну дію.

Комплекс із 16 замінних і незамінних амінокислот у синергічній взаємодії з рослинними екстрактами та полісахаридами інтенсивно зволожують шкіру, наповнюють її всіма необхідними для нормального функціонування вітамінами, мінералами, протеїнами, відновлюють і надовго зберігають пружність, еластичність, молодість і здоров'я шкіри.

Спосіб застосування Нанести маску на очищену, суху шкіру, рівномірно розподілити, уникаючи зони очей і губ. Після повного висихання (приблизно 10-15 хвилин) зняти плівку, що утворюється в напрямку знизу-вгору, та промити шкіру. Знімається маска легко, практично суцільним шматком, можна не боятися, що разом із маскою зніміть заодно шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Тип шкіри:
Призначення:
Тонізуюче