Всі категорії
Додати товар

Протинабрякові гідрогелеві патчі з артишоком petitfee artichoke soothing hydrogel eye mask

480 грн
Опис

Протинабрякові гідрогелеві патчі з артишоком Petitfee Artichoke Soothing Hydrogel Eye Mask інтенсивно зволожують і чинять яскраво виражену охолоджувальну дію, знімають подразнення і заспокоюють свербіж. Екстракт артишоку сприяє виведенню зайвої рідини з організму та усуненню набряків тканин.
Освіжаючі гідрогелеві патчі миттєво зволожують, охолоджують і знімають набряки, тонізують, допомагають позбутися темних кіл і загалом покращують загальний стан шкіри.

Головний компонент - суперфуд артишок. Екстракт з листя артишоку багатий різними поживними речовинами, оздоровлює і підвищує імунітет шкіри, зміцнює захисні функції і нейтралізує агресивний вплив зовнішніх факторів. Сприяє ефективному виведенню зайвої рідини з організму, за рахунок чого знімає набряки і припухлості в зоні навколо очей.
Патчі мають яскраво виражену заспокійливу дію, знімають свербіж і подразнення, усувають почервоніння і зволожують. Ефективні як локальна маска на запалені ділянки та після прийняття сонячних ванн.

Додаткові діючі компоненти:

Екстракт алое вера сприяє пом'якшенню шкіри і зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність, чинить антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Екстракт петрушки має протизапальний ефект і відмінно знімає запалення, м'яко освітлює, тонізує і очищає.

Екстракт капусти використовується для догляду за шкірою, що в'яне, знімає запалення і подразнення шкіри, освітлює вікову пігментацію, вирівнює тон шкіри і покращує колір обличчя.

Екстракт центелли азіатської має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, чинить судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.

Екстракт броколі знімає запалення, тонізує, заспокоює подразнену шкіру. Як ефективний антиоксидант, він запобігає пошкодженню шкіри від УФ-випромінювання.

Екстракт зеленого чаю зміцнює стінки судин і капілярів, перешкоджає порушенню їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: Витягніть патчі з банки за допомогою лопатки. Прикладіть їх до необхідної ділянки. Через 20-30 хвилин зніміть патчі і м'якими поплескуючими рухами повністю вберіть есенцію. Продукт можна використовувати не тільки під очима, а й на інших ділянках, що потребують особливого догляду. Для більш вираженого охолоджувального ефекту патчі можна зберігати в холодильнику.

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?