Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Тканинна маска для обличчя elizavecca power ringer vita deep з вітамінним комплексом

23 грн -35% 15 грн
Опис

ЕХР 14.03.2024
Маска тканинна для обличчя Elizavecca Power Ringer Vita Deep з вітамінним комплексом зволожує й оздоровлює шкіру, стимулює вироблення колагену, зміцнює стінки кровоносних судин, освітлює пігментацію і запобігає її подальшій появі, захищає від негативного впливу УФ-променів.
До складу входять гіалуронова кислота, яка активно зволожує шкіру, відновлює оптимальний гідробаланс, знімає стягнутість і лущення, активізує загоєння ушкоджень і подовжує молодість шкіри. Фруктові та ягідні екстракти сливи, суниці, кавуна, томату, граната, персика, винограду, яблука та інших плодів оздоровлюють шкіру, пригнічують активність мікробів, знімають запалення та заспокоюють подразнення, надають шкірі природного сяйва та здорового рум'янцю.
Маска не потребує змивання та інших супутніх процедур. Її зручно брати з собою в поїздки і використовувати в міру необхідності.
Спосіб застосування: нанесіть маску на очищену шкіру обличчя, залиште 15-20 хвилин, потім акуратно зніміть маску, проведіть легкий масаж для кращого вбирання.

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой