Всі категорії
Додати товар

Гідрогелева маска для обличчя lancome genifique hydrogel melting mask, 28 г

300 грн
Опис

Гідрогелева маска для обличчя Lancome Genifique Hydrogel Melting Mask, 28 г, оригінал, частина з набору. Код — 78U77G Термін — лип. 2026 (Термін придатності косметики Ланком 5 років)
Гідрогелева маска Lancome Genifique — чудове рішення для експрес-догляду! Формула ґрунтується на біфідобактеріях: одна маска містить стільки ж пробіотиків, скільки і 30-мілілітрова сироватка Advanced Genifique.

Переваги продукту — Миттєво зволожує й освіжає шкіру. Підвищує тонус і згладжує текстуру, Зміцнює гідроліпідний бар'єр.
Надає еластичність, пружність і сяйво. Звужує пори та вирівнює колір обличчя.
Маска розроблена на основі термочутливої біоматриці, яка створює ефект під час використання та забезпечує глибоке проникнення компонентів.
Як діє?
Половина маски — це спеціальна гідрогелева сітка. Вона розчиняється під час контакту зі шкірою та вивільняє активні інгредієнти. Екстракт біфідобактерій — потужний імуномодулятор і зволожувальний агент; зміцнює природний бар'єр, відновлює шкіру та протистоїть старінню.

Фермент лактобактерій активізує оновлення клітин, заспокоює та підвищує опірність зовнішнім чинникам. Аргінін підсилює мікроциркуляцію, створює ліфтинг-ефект і сприяє загоєнню шкіри. Мадекасосид (компонент азійської центели) стимулює вироблення колагену, бореться зі зморшками та пігментацією.
Як використовувати -
Розгорніть маску.
Зніміть прозору плівку та покладіть її на чисте обличчя гелевою стороною вниз.
Зніміть білий захисний шар із переднього боку маски та залиште маску на десять, двадцять або тридцять хвилин, залежно від потрібного типу нанесення.
Зніміть маску й акуратно помасажуйте шкіру, щоб залишки сироватки швидше увібралися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?