Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Органічна марокканська арганова олія холодного пресування organic cold-pressed...

260 грн -24% 200 грн
Опис

Органічна марокканська арганова олія холодного пресування The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

30 мл

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil — це 100% органічна марокканська арганова олія холодного пресування. Призначена для догляду за всіма типами шкіри, особливо сухою, зневодненою, зрілою та проблемною, чутливою та схильною до алергічних реакцій. Також олія аргани надзвичайно корисна для догляду за волоссям і нігтями, усунення вікових змін і лікування акне. Арганова олія — одна з найпотужніших натуральних омолоджувальних засобів. У складі представленого продукту повністю збережені всі корисні речовини: жирні кислоти, вітаміни, феноли та каротин.

Олія аргани добре вбирається, не залишає блиску або плівки. Виявляє поживну, зволожувальну, антибактеріальну та протигрибкову дію. Згладжує зморшки, стимулює процеси регенерації, відновлює пружність і еластичність тканин, уповільнює старіння. Олія аргани зміцнює нігті; захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, вітру та низької температури; знімає симптоми акне, псоріазу та алергії; прискорює загоєння ран і опіків; живить і зволожує волосся, перешкоджає його січенню й ламкості.

Спосіб застосування: розітріть кілька крапель у долонях і наносьте на очищену суху шкіру обличчя, шиї та зони декольте в будь-який час доби після засобів на водяній основі. Для волосся можна використовувати як маску для відновлення перед миттям голови: наносьте рясно на всю довжину волосся, крім коріння, і залиште мінімум на годину. Для захисту від ламкості та легкого зволоження розітріть 2-3 краплі олії та наносьте на злегка вологе волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл