Всі категорії
Додати товар

Зміцнююча гідрофільна олія для зняття макіяжу deoproce cleansing oil extra firming, 200 мл.

515 грн
Опис

Гідрофільна олія для очищення та інтенсивного зміцнення поверхневого шару шкіри на основі олій камелії японської, арганії колючої та солодкого мигдалю.

Гідрофільна олія Deoproce Cleansing Oil Extra Firming дбайливо розчиняє на поверхні шкіри залишки макіяжу і шкірного сала, розчиняє кератинові містки між роговими лусочками, що віджили своє. Основна особливість - це здатність олії утворювати емульсію при контакті з водою. Завдяки цьому масло чудово змивається теплою водою, несучи з собою розчинені частинки забруднення та відмерлі клітини, не дратуючи шкіру та не залишаючи відчуття жирності.

– Олія солодкого мигдалю. Цей компонент пом'якшує та зволожує шкіру, знімає свербіж, запалення та подразнення. Олія мигдалю бореться з млявістю, в'ялістю та в'яненням шкіри. Воно підтягує овал обличчя та допомагає відновити його пружність.
- Олія арганії. Арганова олія збагачує шкіру вітамінами, мінералами, насиченими жирними кислотами та іншими корисними мікроелементами. Він швидко загоює рани, відновлює пошкоджені тканини, знімає больові синдроми та усуває алергічні реакції.
- Олія камелії. Цей компонент збагачує клітини коферментом Q10 та іншими мікроелементами, які уповільнюють вікові процеси та продовжують молодість шкіри. Камелія допомагає вивести шлаки та токсини, зменшити виділення підшкірного сала та запобігти утворенню камедонів.
- Каприлік тригліцерид. Цей безпечний компонент перешкоджає випаровуванню вологи, захищаючи шкіру від пересушування, лущення, хвороботворних факторів та негативних зовнішніх впливів.

Переваги використання:
Глибоке очищення. Масло видаляє навіть найстійкіший макіяж, включаючи ВВ-крем, водостійку туш та тинт для губ. Воно також допомагає виводити з пір шлаки, токсини та інші шкідливі речовини, роблячи шкіру дихаючою та здоровою.
Оздоровлення. Олія не тільки усуває бруд, а й забезпечує особі надійний догляд. Воно усуває хвороботворні прояви, пом'якшує, зволожує, захищає, омолоджує та відновлює шкіру. Масло також покращує колір обличчя і надає йому доглянутого та сяючого вигляду.
Захист. Олія утворює захисну плівку, яка оберігає від забруднень, УФ-променів, хвороботворних факторів та інших зовнішніх впливів. Воно також стимулює роботу власної бар'єрної функції епідермісу, яка знижує його сприйнятливість негативних впливів.

Спосіб застосування: Видавіть невелику кількість засобу на руку та нанесіть на обличчя. Додайте води, щоб олія перетворилася на м'яку пінку. Отриманою масою промийте шкіру, а залишки видаліть водою.

Об'єм 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?