Всі категорії
Додати товар

Byroe new york fig renewal oil 🗽 відновлююча олійка для обличчя

700 грн -22% 550 грн
Опис

Byroe New York fig renewal oil 🗽
Відновлююча олійка для обличчя

❇️20 мл
🏷️700 грн

🔥БАДЬОРА ДОЗА РЕГЕНЕРАЦІЇ🔥
Дайте волю своїм заборонам з інтенсивним смаком дражнливого інжиру. Кожна крапля цієї сухої олії дає приплив захисних антиоксидантів, що відновлює. П'янка суміш дико свіжого інжиру, олії жожоба, профлористичного концентрату і суперпродуктів, багатих на омега-жири, оживляє і живить шкіру, надаючи їй молодість і пружність. Легка фінішна олія легко вбирається в шкіру, залишаючи її дуже м'якою на дотик.

🔥😊КЛІНІЧНІ РЕЗУЛЬТАТИ*
Клінічно доведено підвищення зовнішньої та внутрішньої еластичності шкіри та покращення її блиску після чотирьох тижнів використання.

💦👌🏻ВІДРАЗУ ПІСЛЯ ВИКОРИСТАННЯ**
92% помітили значне збільшення гідратації.

☺️💛ПІСЛЯ ОДНОГО ТИЖНЯ**
96% вважають, що це покращило м'якість шкіри.

👍🏻👌🏻ЧЕРЕЗ ЧОТИРИ ТИЖНІ**
94% відзначили підвищення пружності.

✅КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

🤎ІНЖИР
Екстракт цього фрукта, насичений антиоксидантами, підвищує рівень зволоженості шкіри та запобігає трансепідермальній втраті води💦борючись із передчасним старінням.

💚КОКТЕЙЛЬ СУПЕРФУД
Комплексна суміш екстрактів буряків, полуниць, моркви та баклажанів, яка забезпечує шкіру потужною дозою вітамінів та поживних речовин для додаткового омолодження.

💜PRO-КВІТКОВИЙ КОНЦЕНТРАТ
Ця квітуча колекція насичених квіткових екстрактів включає багатий флавоноїдами зорецвіт, квітку алое віра, календулу та ромашку, які допомагають нейтралізувати шкідливі вільні радикали.

🧡МАСЛО ЖОЖОБА
Багате вітамінами A, D і E, а також жирними кислотами, це масло має хімічну структуру, схожу зі шкірним салом, що дозволяє йому проникати в шкіру і залишати її м'якою та еластичною.

💛СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ
Пом'якшувальне масло-носій з високим вмістом лінолевої кислоти для підтримки міцного та здорового шкірного бар'єру.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?