Всі категорії
Додати товар

Масло для обличчя inika organic phyto-active face oil 15ml

1025 грн
Опис

15 ml

Неперевершений нічний еліксир, ця насичена нежирна олія для обличчя забезпечує інтенсивне живлення для зміцнення бар’єру шкіри, роблячи її м’якою, еластичною та очищаючи від плям, забезпечуючи антиоксидантний захист. Чиста суміш 18 розкішних рослинних олій допомагає оновити шкіру, миттєво поглинаючись для свіжого сяйва з сухим фінішем.

Органічна фітоактивна олія для обличчя INIKA має високий вміст вітамінів А, Е та К, а також незамінних жирних кислот Омега 3, 6 та 9 для оптимального живлення та зміцнення природного бар’єру.

Багата комбінація рослинних олій, у тому числі насичена поживними речовинами олія шипшини, міститься в стійкій скляній банці з алюмінієвою кришкою, допомагає підтримувати рівень вологи, відновлювати пошкодження, зменшувати зморшки та захищати від факторів навколишнього середовища, підтримуючи сяючий і чистий колір обличчя. До суміші входить олія жожоба, тонік для сухої шкіри, ефективний засіб від прищів і антиоксидант, а також олія примули вечірньої, яка інтенсивно зволожує та відновлює м’якість і пружність. У той же час висока концентрація сафлорової і гранатової олії заспокоює і відновлює

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ilata.gq
ilata
Супер-продавець
Миколаїв
96% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?