Всі категорії
Додати товар

Олія жожоба з піпеткою

110 грн
Опис

Олія жожоба – це унікальний косметичний засіб. Вона володіє зволожуючими, регенеруючими, пом'якшувальними та протизапальними властивостями, багата на цінні речовини та витамини. Олія жожоба може бути використана для косметичних масок, масажів та як добавки до різних засобів для догляду. Вона замедлює процеси старіння, сприяє розгладжуванню зморшок, оберігає від виникнення нових, оптимально зволожує та пом'якшує. Легка олія швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску.

Масло жожоба часто застосовують у поєднанні з іншими оліями або як добавку до масок, кремів та інших косметичних засобів. Але можна застосовувати і чисту олію. Для нанесення на обличчя вистачить лише кілька крапель.

Жожоба застосовують увечері, а для більшого зволоження попередньо підігрівають. Для різних частин тіла застосовується власний підхід.

Від зморшок

Найпопулярніший спосіб застосування – це боротьба з ознаками старіння. Олію жожоба від зморшок наносять у чистому вигляді на куточки очей та нижню повіку. Для рівномірного розподілу можна використовувати спеціальний пензлик, ватну паличку. Або розтерти пару крапель олії жожоба між пальцями і акуратно нанести на зморшки легкими рухами, що вбивають.

Від прищів

Олія жожоба "обманює" шкіру високим вмістом жирів. Дерма перестає виробляти велику кількість підшкірного сала, вважаючи, що вже зробила його. Для обробки обличчя потрібно провести всі вечірні процедури з очищення шкіри, а потім нанести тонкий шар олії жожоба. Це може бути чисте масло або суміш із улюбленим зволожуючим кремом. Таку маску можна наносити щодня.

Для шкіри навколо очей

Для повноцінної обробки області довкола очей рекомендується змішувати засіб з іншими маслами в пропорції 1:3. Наприклад, з мигдальним, оливковим чи абрикосовим. Досить щільна структура чистої олії жожоба може обтяжувати верхню повіку.

Позбутися мішків під очима допоможе маска із суміші масел жожоба та персика. Засіб завдають за дві години до сну на область навколо очей. На ранок слідів набряклості не буде.

Для губ

Масло жожоба для губ наносять пальцем для пом'якшення та зволоження. Бажано проводити процедуру на ніч, щоб засіб встигнув. Воно не залишає відчуття жирності та не має сильного запаху.

Також масло жожоба може застосовуватися як маска від обвітрювання губ. Для цього достатньо змішати 4 краплі засобу, 2 краплі вітаміну А, чайну ложку меду. Зволожуючий та омолоджуючий ефект видно після першого застосування.

Для тіла

Олія жожоба активно живить, зволожує та запускає регенерацію клітин тіла за рахунок великої кількості вітамінів та жирних кислот. Часто засіб використовують у чистому вигляді для масажів. Для усунення запалень чи тріщин на п'ятах потрібно змішати столову ложку воску жожоба, 2 краплі олії гвоздики та 3 краплі лаванди. Склад щовечора наносити на пошкоджену ділянку протягом 10 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Органічна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?